Herbicidi u suncokretu

Pratio sam na voćnjaku komšija radio druga parcela od mene, obrijao ekspres samo tako, zbog toga sam i ja ove g na 7 kj stavio bakardy gde je bio ekspres.
Kod mene u Bakardiu nikao samonikli le99 kao da sam ga rasipacem sejao. Pa zato pitam ima li resenja ili sledi ostrenje motika na spartacu.

Uff,ne bih znao bas,to je bilo pre 4+ godine mislim,imam zapisano samo koja doza je isla i u kom uzrastu,nisam upisao kako je uspelo na korove,znam samo da sma smanjio split sa potrebnih 30gr na 20gr zbog velicine suncokreta.Mislim da sam tad imao vise problema da hemija dopre do korova od suncokreta...nzm koji je bio razlog sto sam tako zakasnio sa tretmanom,dal kisa ili nesto drugo.

4 do 8 listova pise,a sta radi suncokretu po fotografijama od North Army,ja bih se drzao upustva :D.Po prognozama,za sad,deluje da cemo moci od petka u njive,mozda ce i kod mene prerasti za tretman.

Netko je spominjao da se može totalom i po kotiledonima, pa me zanima da li može i hemija za zemljišno?
Imam 1.5 ha nisam stigao uraditi i danas gledam po njivi izviruje po koji suncokret u redu.

Hvala

Cuo sam da nema od jednog pouzdanog coveka.
Rece mi moze da se mesa sa kletodimom, moze cak i sa imazamoksom ili tribenuron metilom, a nosi ambroziju preko 20cm visine. Suncokret najbolje 3 razvijena para listova.

Cuo sam da nema od jednog pouzdanog coveka.
Rece mi moze da se mesa sa kletodimom, moze cak i sa imazamoksom ili tribenuron metilom, a nosi ambroziju preko 20cm visine. Suncokret najbolje 3 razvijena para listova.
Preporuka Corteve je sa se ipak razdvoje graminicidi od Vibale ,5-7 dana razmak izmedju tretmana.

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Redovno posejan je opustio listoce. Ali nije zut kao npr od pulsara
ja sam juce prskao vibalom suncokret,sta mogu da ocekujem od suncokkreta da se opuste listice?

Nazad
Vrh