Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sa prosle godine imao problem na jednoj njivi,Ambrozija je bila koliki i suncokret. Isao sam sa 60gr/kj i samo gornji deo je pozuteo,da nismo 2× spartali ugusila bi suncokret. Nisam primetio nikakvo ostecenje na suncokretu e sad vrv da je smanjilo prinos. Inace nema neke razlike u borbi protiv ambrozije ni sa 20gr a ni sa 60gr,mozda jaca doza malo brze deluje.Nema ambrozije ali ima dosta samonikle Neome, ima i cicka i pepeljuge ali ne preterano.
Nemam ambrozije. Meni je bitna kolicina herbicida po kj kako bi unistio samoniklu Neomu.Ja sa prosle godine imao problem na jednoj njivi,Ambrozija je bila koliki i suncokret. Isao sam sa 60gr/kj i samo gornji deo je pozuteo,da nismo 2× spartali ugusila bi suncokret. Nisam primetio nikakvo ostecenje na suncokretu e sad vrv da je smanjilo prinos. Inace nema neke razlike u borbi protiv ambrozije ni sa 20gr a ni sa 60gr,mozda jaca doza malo brze deluje.
Ja sam ove godine isao sve sa 20gr+100ml Inex okvasivaca na 100L vode. Sporo deluje na ambroziju i palamidu.
Hocu da kazem da se kondi nije osusio, znaci ostao deformisan i ni upola visine ali opet smetao kao korov ovom drugom hibridu.Pero i Dejan mi se danas žali na Granstar posle 7 dana ni ne primeti se da je prskao.
Grabik hoćeš da kažeš da tom ekspresu nije smetala jača doza ili Kondiju?
Redovno posejan je opustio listoce. Ali nije zut kao npr od pulsaraNemam ambrozije. Meni je bitna kolicina herbicida po kj kako bi unistio samoniklu Neomu.
@talianu
E do k.... onda! Kako je kod tebe? Jesi obilazio? I ti si isto rekao da si radio sa 20 gr/kj.
@North ARMY
Kad si rekao da vibala je resila cak i suncokret, jesi pomislio na samonikli ili redovno posejani?
Kako vam se pokazao Fokus ultra u suncokretu?
Vidim da je doza 2L za rizomski sirak. Ne vredi smanjivati?Britka sablja!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pratio sam na voćnjaku komšija radio druga parcela od mene, obrijao ekspres samo tako, zbog toga sam i ja ove g na 7 kj stavio bakardy gde je bio ekspres.Moze li listego pro da unisti samonikli pionir.
Vidim da je doza 2L za rizomski sirak. Ne vredi smanjivati?
Ja sam jednom prskao drugi split oko 20gr/ha suncokret je bio oko pola metra visine,nije mu nista falilo.Do kog lista ili para listova ste prskali sa Gringom, Cerealisom i ostalim kinezima Pionire? Znam da je valjda do 4tog para punih listova, a bojim se da cu zbog vremena mozda probiti taj opseg....ne idem split, zato sam i cekao momenat