Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima uticaja na kukuruz samo ne vidljiv na oko, neznam sta ali nesto mu radi, (nadji nekog savetodavca da ti pojasni).Kada prskas suncokret sa onim herbicidom iz kesice (zaboravio sam mu ime) Koliko taj herbicid moze da bude opasan po komsisku kukuruz?
Ja idem jednu kesicu preparata (hektarsko pakovanje) na 1 kj. Oko 30gr na 1 kj.Pre 5-6 dana tretirao sam Sumiko sa Gringo 20 gr/kj i nesto se ne vidi neki rezultat a narocito u unistenju samonikle Neome.
Da li sporije deluje? Nisam do sad radio expres hibride suncokreta.
Svakako u planu je jos jedna tura od po 20 gr/kj.
Jeli ova doza dovoljna ili je mozda slaba?
Nema ambrozije ali ima dosta samonikle Neome, ima i cicka i pepeljuge ali ne preterano.Sacekaj jos par dana, sporije se vide rezultat expresa. Neoma ce obrijati i sve ostalo, osim ako imas dosta ambrozije koja je vec veca. Tu bas expres ne odradi najbolje.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Ne znam za neomu ali obican singenta suncokret prezivi tribenuron metil , ne da urod ostane deformisan na pola visine , to sam radio sa kondijem , posijao citave njive a onda 4 reda do medje sijao expreso ponovo i ta 4 reda prskao i vecom dozom od tvoje.Nema ambrozije ali ima dosta samonikle Neome, ima i cicka i pepeljuge ali ne preterano.