grunt
Član
Врх хемија Шарда је озбиљан произвођач....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pazi na velicinu ambrozije, ako je malo veca nece je odneti. Prskaj cim mozes a ako je ne odnese trazi Vibalu, sad sam cuo da moze da se nabavi kod nas.Kod nas je pun atar ambrozije,nikad ovako nije bilo. Suncokret ima 2 stalna lista,moracu u sredu da pocne sa prskanjem. 35gr/ha cerealisa
Savacoop do kraja nedelje će biti. Prošlo je carinu .Zar nema nigde viballa?
Isto kod mene Dijamantis lose nikao, nije ga cak ni jelo svasta nesto nego ga jednostavno nema iz zemlje u delovima. Mislio sam prvo da je razlog tu gde sam gazio tockom, posto sam prskao totalom posle setve, ali nije, takav je po celoj njivi....nisam presevao, nisam imao volje iskreno. Razocarao sam se, necu ga vise ni uzimati. Pioneer mi je bolje nikao. Inace trave uzas, kao da sam posejao onu travu od koje se prave metle, ne znam kako se zove sa sirokim listovima...juce oprskao Listegom, pola doze, za nekih ned dana ide druga doza.Ako kome treba listega ja imam viska, dacu ga u pola cene u prodavnici , dijamantis mi nije dobro nikao ,presejao ali sa express hibridom pa mi sad listego visak.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Ja resavam rizomski sirak u splitu sa fuzilejtom i svake godine beton bude.Imam jedan problematican novi zakup, vec je niklo dosta pirevine i sirka. Da li ici za uskolisne u splitu ili raditi sad jednom akt materijom pa kasnije ako izadje nova tura drugom akt materijom ?