savopunck
Banned
Ja sam radio na crno i usro se ja kako ga oprljilo sad se polako vraca iz mrtvih ,j. ti goal a sto pravi sranje na prskalici stopa dizne i sita ,ove sam god. radio sa njim i nikad vise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi me rauzumeo! U pitanju je repica u Neoma suncokretu! Harmonyem se ne prska suncokret!Sam Harmony ga skine,ma koliki je![]()
Kojom dozom? Jel ide i lepak?
pitanje za iskusne na IMI hibridima:
.....kaze mlada zastitarka, da idem KVAZAR split metodu sa 0,6 L/Ha a drugi tretman moze i kad je malo veci suncokret od propisanog nece mu jednokratna doza od 0,6 L/Ha skoditi.....
Jeste ucena ali mi se cini da su joj ostali atributi mnogo "napredniiji" od iskustva pa zato pitam iskusne kolege na forumu....
Zastitari kazu, nikako mesanje pulsar i fusilade. Radis uskolisno za neki dan, A moze i duze.Mesao sam kletox i pulsar i uverio se da nema nikakvih posledica, a kako stoje stvari sa Fuzilade i Pulsar kad se pomesaju, jel radio neko to i kako je prosao?
Probao si ili slusao da moze?Nema problema.
Suncokret ili zaštitarkuJa sam prskao ikarusom pre 2 godine, nejadnako nicanje. Bilo i sa 4 lista i do kolena i isao sam sa dozom 1L/ha i nista mu nije falilo, ali bas nista.
Slobodno rokaj kad god hoces.
Ma kletoks je limunada za Fuzilade, i meni iz agrosave kaze da ne mesam a ja bi da probam, samo sto nije mala povrsina 28kj u komadu da zeznem...
- - - - - - - - - -
Probao si ili slusao da moze?
I ovde bi islo pola doze 0,5l/ha. ima od sirokolisnih samo samorasli Dolbi.Probao po pola doze.