Darko Dren
Član
Za uskolisne sam nabavio Flupisor, za sirokolisne Du pontov Expres jer je u pitanju pioneer le25. Za Flupisor pise da se ne sme mesati sa drugim preparatima pa cu ici odvojeno..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Suncokret moze sigurno, a zastitarku ako mu dozvoliSuncokret ili zaštitarku malo si nejasan
Kad ti je suncokret tako visok listovi pokriju sav sirak koji je manji od njega sto bi znacilo da je kasno za tretiranje protiv sirka jer ne moze dospeti herbicid do njega a sigurno ga ima i manjeg!smes da prskas do 8 listova (4 para listova) ona dva okrugla listica,koji su prvi do zemlje ne brojis,to su kotiledoni.
ja nisam mesao fuzilade i pulsar,zato sto fuzilade idem kad traktor jedva moze da udje u suncokret,onda pokupim sav sirak i vise ga na toj parceli nema
Za uskolisne sam nabavio Flupisor, za sirokolisne Du pontov Expres jer je u pitanju pioneer le25. Za Flupisor pise da se ne sme mesati sa drugim preparatima pa cu ici odvojeno..
4 para listova.Do kog para liski moze da se prska le 25 sa Expresom ?
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Jel se broje samo razvijeni listovi ili i oni koji tek izlaze?smes da prskas do 8 listova (4 para listova) ona dva okrugla listica,koji su prvi do zemlje ne brojis,to su kotiledoni.
Do sestog lista, samo ako imas jako srceDo koje faze rasta suncokreta se najkasnije moze koristiti Pledge?
Imam jednu manju njivu gde sam morao da dodam hibrid koji se ne moze prskati tribenuron-metil-om,pa bih to prskao Pledge-om.
A zašto bi??? Stuko litru i poniklo još trave?