A šta bi preporučio za muhar? U kojoj dozi i u kojoj veličini muhara?Ne nosi muhar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A šta bi preporučio za muhar? U kojoj dozi i u kojoj veličini muhara?Ne nosi muhar
Prskao sam suncokret pre 17 dana fuzilejdom, medjutim posle ovih kisa opet je izasao sirak. Da li bi smeo jos jednom da prskam?, jel bi mogao opet sa fuzilejdom ili bi moglo i nesto jeftinije?
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
sirak je poprilicno manji od suncokreta, i uglavnom ispod njega ga i nema. Danas sam jednu parcelu osparto malo rasirio motike i preko 90% je poseceno. Tako da necu jos jednom prskati, a planirao sam na ostalim parcelama, ostavicu za total posle zetve. Hvala puno na savetu!ja sam to probao jedne godine na jednoj drzavnoj zemlji sirkom zatrovanoj......prvo sam isao ful doza fjuzilejd pa je kasnije navalio drugi sirak gde sam zvekno punu dozu kletoksa(moralo se),delovalo je negativno na suncokret u procentima oko 30% smanjenja prinosa,nepreporucujem al ako se mora bolje i to uz gubitak prinosa nego da ga sirak ugusi jos vise.....
Globus je kvizalofop-etil,kopija targe super,nema veze sa kletoxomRafal, Globus su jeftiniji.
Prskao sam suncokret pre 17 dana fuzilejdom, medjutim posle ovih kisa opet je izasao sirak. Da li bi smeo jos jednom da prskam?, jel bi mogao opet sa fuzilejdom ili bi moglo i nesto jeftinije?
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
Globus je kvizalofop-etil,kopija targe super,nema veze sa kletoxom
Koja kolicina Globusa ide po hektaru za divlji sirak iz semena ?.Znam da nema, nego sam samo napisao da je jeftinije po jedinici povrsine.