Herbicidi u suncokretu

Sutra radim preostalih 35 grama Expressa pa sam za sirak mislio ici Fusilade 1,3ha.Posle koliko dana od tretiranja expressom moze ici fuzilejdom?

Jebes ga ja radim kontra.
Uradio sam sirak juce i sad od nedelje kad bude 80% u 4 para listova radicu Vibalu.
Prosle godine posle Vibale sam radio sirak i dok je proslo 12 dana jeeedva sam ospartao koliki je bio

Imam jednu njivu ,1kj, izuzetno zakorovljenu sirokolisnim korovom, pretezno čičak, posejao sam Bakardi i isao sam punu dozu Listenga pro, da li bih mogao malo kasnije ako bude potrebe i neku dozu sa imazamoksomm?

Sinoć prskao Detektorom 20g/kj videćemo rezultat.
Flame 75g od jednom videcemo kakva je ambrozija ovih dana suncokretu nista sada radim fokus. Za sada je kao mrtva nije suva ali kao mrtva prskano pre 7 dana... ako nesto se oporavi ide vibala bar sada ima resenja.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

U ponedeljak oprska suncokret, jedno jutro sa 0,8 l Fuzelajda. Danas 6 dana posle išao da vidim i sirak je počeo da dobija crvenkastu boju ali vidim da se negde i zeleni, kao da ga nije ni pipnulo. Neda mi đavo mira, razmišljam da možda ovih dana ponovim sa istom dozom ili odradim sa 1 l Kletoxa ili 2 l Fokusa, kakva su vaša iskustva?

Neda mi đavo mira, razmišljam da možda ovih dana ponovim sa istom dozom...
Имај мало стрпљења, а ако немаш, мој глас би дао за то да поновиш са не више од 0.4 л/ха, што би било укупно 1,2 л/ха, тј. максимална препоручна концентрација. Не знам шта то 1,6 л/ха, коју би хтео да примениш, може да скине више него преоручена до 1,2 л/ха.

U ponedeljak oprska suncokret, jedno jutro sa 0,8 l Fuzelajda. Danas 6 dana posle išao da vidim i sirak je počeo da dobija crvenkastu boju ali vidim da se negde i zeleni, kao da ga nije ni pipnulo. Neda mi đavo mira, razmišljam da možda ovih dana ponovim sa istom dozom ili odradim sa 1 l Kletoxa ili 2 l Fokusa, kakva su vaša iskustva?
I ja sam okvirno u isto vreme prskao sa fuzilejdom na 3 kj stavim 2 litre i sav sirak je pocrveneo, nema propusta. Nisam nikad prskao x2 sirak....

Slobodno kad budes hteo opet idi fuzilejdom 0.7-0.8l/kj,ali svakako sacekaj jos neki dan jer teško da ta hemija ostavi preziveli sirak iza sebe(jedino ne ispravna prskalica ili da je bio ispod zemlje kada je tretiran).

Poslušaću vas, nema mi druge, a vidim da mi je živac tanka karika. Čekam još 2-3 dana, pa ako nije sav pocrvenio, mislim da ću ga još jednom tretirati. Ostalo mi oko 0,2 l Fuzelajda i video u jednoj apoteci da ima flupisora( čini mi se da je isti sastav) od 0,5 l pa bih to dodao i sa 0,7 l/kj uradio tretman krajem nedelje i kako mu bude. Njiva je uzeta zimus i baš je puno zaprljana.

Jесте, "Агросавин Флуписор" ти је исто флуазифоп-П-бутил, баш као и "Фузилејјд" и исто ако 150 г/л активне материје.

Delovanje tribenuron metila(detektor) u dozi 50gr/ha na prilepačuposle 2 nedelje...
A suncokret nije ni osetio....
d02401dd9b9057386147476e71c39151.jpg
6bc9b46903ae3c6155194e24d487d7ef.jpg
31cec7feae34e3e124d8afe58f065470.jpg

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh