Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Flame 75g od jednom videcemo kakva je ambrozija ovih dana suncokretu nista sada radim fokus. Za sada je kao mrtva nije suva ali kao mrtva prskano pre 7 dana... ako nesto se oporavi ide vibala bar sada ima resenja.Sinoć prskao Detektorom 20g/kj videćemo rezultat.
Kaže struka da pre i posle vibale bar da bude 5 do 7 dana, od bilo kakvog prskanja!Nakon Focus ultra, koliko treba vremena proći za Vibala
Имај мало стрпљења, а ако немаш, мој глас би дао за то да поновиш са не више од 0.4 л/ха, што би било укупно 1,2 л/ха, тј. максимална препоручна концентрација. Не знам шта то 1,6 л/ха, коју би хтео да примениш, може да скине више него преоручена до 1,2 л/ха.Neda mi đavo mira, razmišljam da možda ovih dana ponovim sa istom dozom...
I ja sam okvirno u isto vreme prskao sa fuzilejdom na 3 kj stavim 2 litre i sav sirak je pocrveneo, nema propusta. Nisam nikad prskao x2 sirak....U ponedeljak oprska suncokret, jedno jutro sa 0,8 l Fuzelajda. Danas 6 dana posle išao da vidim i sirak je počeo da dobija crvenkastu boju ali vidim da se negde i zeleni, kao da ga nije ni pipnulo. Neda mi đavo mira, razmišljam da možda ovih dana ponovim sa istom dozom ili odradim sa 1 l Kletoxa ili 2 l Fokusa, kakva su vaša iskustva?
Slobodno kad budes hteo opet idi fuzilejdom 0.7-0.8l/kj,ali svakako sacekaj jos neki dan jer teško da ta hemija ostavi preziveli sirak iza sebe(jedino ne ispravna prskalica ili da je bio ispod zemlje kada je tretiran).U ponedeljak oprska suncokret, jedno jutro sa 0,8 l Fuzelajda. Danas 6 dana posle išao da vidim i sirak je počeo da dobija crvenkastu boju ali vidim da se negde i zeleni, kao da ga nije ni pipnulo. Neda mi đavo mira, razmišljam da možda ovih dana ponovim sa istom dozom ili odradim sa 1 l Kletoxa ili 2 l Fokusa, kakva su vaša iskustva?