Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A jbg, ako su ti korovi bili veliki, a po sliku rekao bi da jesu, nisi ti ni smeo čekati 5 pari listova da prskaš... Jbg takva situacija... Al po suncokret bolje malo kasnijeJel neko radio Vibalu u 2 paru listova?
Šta ti smatraš punom dozom ako ti je 0,45l/kj NEŠTO preko pola doze? Koliko ja znam puna doza je 1lit/ha=0,575lit/kj? Sa kojom dozom si ga opleo prvi put?Ovaj je dobio Viballu 11.maj u 2 para listova pola dana doze.
Danas je dobio nesto preko pola doze oko 0.45l/kj.
https://ibb.co/HXr0XFG]
[/URL]
[/URL][/url]
Onda je dobio oko 0.27-028l/kj plus ono juce.Šta ti smatraš punom dozom ako ti je 0,45l/kj NEŠTO preko pola doze? Koliko ja znam puna doza je 1lit/ha=0,575lit/kj? Sa kojom dozom si ga opleo prvi put?
Jel po tvom iskustvu i kletoks extra nema ograničenja u velicini suncokreta? Komotno da ga uzmem i opčim 1 l po ha.Do butonizacije, tj do pojave cveta, što ti je malte ne dok traktor može da uđe u redove
7 дана. Ја сам јуче био на њиви кад је кренула слаба киша. Кад сам дошао кући онда је почела ситна али јача, надам се да није опрала хемију за 15 минута. Иначе, радио сам флуписором ( иста АМ као и фузилејд) у дози око 1.1 литар по хектару.Posle koliko dana se primeti dejstvo fuzilejda na sirak u suncokretu, prskano sa 0,8l/kj