Herbicidi u suncokretu

Fokus ultra, Flupisor, Kletox... i sve je oko 2,5 hiljade po litri.

Pre ned dana isao sa pola doze Flupisora 0.7/ha....reko da podelim mozda nikne jos nesto, tek nesto kao cacnuo sirak, poceo malo da crveni ali ne svaki, 50% mozda, ostali kao da nisu ni taknuti....za koji dan ide druga tura, povecacu dozu posto vidim da i ovde ljudi to rade, samo da vidim koliko....razmisljam se da idem 1L/Ha, ne smem vise da ne s...ebem suncokret

Ja sam pre tri dana išao na jedno jutro 0,8 l Fuzelajda, sirka ima baš dosta. Kopka me da vidim šta će biti ali znam da tek za 10 dana treba da se pokaže pravi efekat. Ako sav pocrveni, čekam još malo pa špartanje, ako je slabo dejstvo, onda još jedno prskanje ali sa drugom materijom.

Dejstvo Gardoprima.
https://ibb.co/HrG3GyP]
IMG-20220519-162514.jpg
[/URL][/url]

Ја данас спичио сунцокрет са ТМБ и један хектар што сам посејао све што сам нашао у шупи опрскам Вибалом у року сат, сат и по сунцукрету уши попадале по земљи.

Večeras sam bio da prskam suncokret Detektorom a pre tačno 10 dana sam prskao Fokusom i sirak gledam sav pocrveneo ali u žbunu crvenog sirka ima i lepog, novog, mladog koi je nikao posle prskanja šta se može očekivati? Hoće li sušenjem rizoma i taj mladi uvenuti ili prskati Fyzilendom? Ili špartanje?

Ja sam pre tri dana išao na jedno jutro 0,8 l Fuzelajda, sirka ima baš dosta. Kopka me da vidim šta će biti ali znam da tek za 10 dana treba da se pokaže pravi efekat. Ako sav pocrveni, čekam još malo pa špartanje, ako je slabo dejstvo, onda još jedno prskanje ali sa drugom materijom.
Ja sam prskao prosli petak, danas je vec crven samo tako sirak, za neki dan je skroz gotov.... nema tu ponavljanja skup je to sport, zbrisao je sve kao od sale...

Nazad
Vrh