Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam prskao prosli petak, danas je vec crven samo tako sirak, za neki dan je skroz gotov.... nema tu ponavljanja skup je to sport, zbrisao je sve kao od sale...Ja sam pre tri dana išao na jedno jutro 0,8 l Fuzelajda, sirka ima baš dosta. Kopka me da vidim šta će biti ali znam da tek za 10 dana treba da se pokaže pravi efekat. Ako sav pocrveni, čekam još malo pa špartanje, ako je slabo dejstvo, onda još jedno prskanje ali sa drugom materijom.
To sam i ja mislio...ali sam pročitao na Agromarketovom kletoksu preporuka do 4 para lista suncokreta ,,,verovatno je zbog zatvaranja redova,samo nisu naglasiliDok se ne sklope redovi jer lišće zakloni sirak i bude problem.
E da je meni tako brižne komšinice.....To mi kaže i komšinica da se ostavim brige, uz dodatak da briga utiče loše na mnoge organe u telu.
Imas i ti komsinicu sigurno ali takvo postovanje se zasluzi,cika Aca je njegovo ocigledno zasluzio e a cim to je vec umetnicka slobodaE da je meni tako brižne komšinice.....