i sta moze da se desi repi ako vetar zanese herbicid za soju?
Osušiće se, i to jako brzo.
Inače mi je proverena kombinacija 1 lit/kj Galbenon+5g Harmony+(koliko onon beše) Dynox...
I naravno još lepak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i sta moze da se desi repi ako vetar zanese herbicid za soju?
A ja se bas obradovao. Nadam se da ce je herbicid bar zaustaviti na neko vreme, pa cu onda da spartam . Posle toga sta ostane mora se pocupati. Nema mi drugePepeljuga visine 15-20 cm SAMO total
Pepeljuga visine 15-20 cm SAMO total
Ja ubacio oxon; monam30- 40gr umesto pivota 0,8- 1.2 bentazona i 5gr promoni + okvasivac u zavisnosti od vrsti i kolicini korova povecavam ili smanjujem pomenute herbicidePostovani forumasi,
vec 4-5 godina unazad prskam soju kombinacijom 0,3 litre Pivot-a ili Pirat-a, 1,3 litre Galbenona i 5 grama Promonija po jutru. Imao sam neke stare zalihe Pirata ali je to prosle godine potroseno. Kakvu zamenu predlazete umesto Pivota i Pirata za gore navedenu kombinaciju ?
Ja ubacio oxon; monam30- 40gr umesto pivota 0,8- 1.2 bentazona i 5gr promoni + okvasivac u zavisnosti od vrsti i kolicini korova povecavam ili smanjujem pomenute herbicide
Tu nije nista novo i ne znam zasto sad ocekujete bilo kakvo cudo. Godinama se radi u toj kombinaciji, ali je sad to samo upakovano u jednu flasu i nista drugo.