nikola indjija
Član
Blago se vama ako neko iz udruzenja za zastitu zivotinja procita ove poruke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odradi sa pola doze ali pod uslovom da je korov do2-3cm.Ja prskam sa pola doze pulsar,ceo promoni plus lepak.Meni druga doza nije ni potrebna.Fuzilade ako kasnije zatreba,spartanje,dovidjenjaSta mislite o kombinaciji 0.5l pulsar 1.5l basagran i 8g promony po kj od jednom ili u splitu?
Jedino sta moze da se desi je da se posusi. U zavisnosti od doze koja padne na list repe, neka ce se oporaviti, ali ce biti repe kao sargarepe male, a neka se nece ni oporaviti.i sta moze da se desi repi ako vetar zanese herbicid za soju?
E u tom slucaju idi sa nekim kontaktnim,deltazon savazon...ali u dobroj dozi zbog poponca a za repicu se nesekiraj.@ Jaroslav85
poponac i repica su pobegli podosta a toga ima najvise
Ja sam u cetvrtak prskao njivu sa kombinacijom Corum 1 litar + 8 grama Promoni po hektaru. Juce sam bio da vidim i trava je pocela da se susi , pepeljuga koja je bila velika 15-20 cm je dobila bele fleke , palamida je sparusila a sirak, koji je bio 4-5 cm je pocrveneo. Ja sam se iznenadio brzinom reakcije korova. Za desetak dana ici cu sa jos jednom litrom Coruma po hektaru .
Moja omiljena komb.Takođe danas prkao ali dodao I malo pivota, sve ovo posle WING-a,ništa se ne vidi da je uradio.Danas završeno prskanje.Išlo se sa dugogodišnjom kombinacijom Dynox i Symphonu.Korovi su taman kako treba da budu za genocid.