sale ratar
Član
Paste da se neiznenadite.Pulsar će posle ovog zahlađenja raditi dalje a za bentazor će vidimo, daj bože da grešim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I meni to nesto malo. Ako u soji odradjuje poso sa 0,5 po ha, zasto bi i u suncokretu isli sa jacom dozom ako i ta slabija odradjuje posao sa korovima.Pulsar će "odraditi" i soju u ovu zimoću,ima da bude k'o limun,da se pati 2nedelje,ko god je išao preko 0.5l/ha
I meni se soja prosle godine zutila i tugovala posle o,7l pulsara/kj i onog zahladjenja ali je posle dosla sebi.To je bilo na parceli koja je na nizem terenu i koja je dobila vise kise nego ostatak njiva gde mi je bila soja.Rod na toj njivi (gde je tugovala soja)necu komentarisati samo cu reci da bih se slozio da mi svake godine rodi toliko,ne mora vise od toga.
I očekuješ da ova kombinacija odnese poponac i palamidu?Danas kupljen corum i dinox,prskanje cim se prosusi.Ima najvise problema sa poponcom i palamidom,cicak u malim tragovima.