Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onu parcelu sto sam uradio galbenonom,tatula se sva osusila i nestala,cicak umro nekih 80%.Nije mi jasno zasto je jedan deo cicka preziveo a iste je velicine kao i onaj sto umire ?Isti efekat je na delu njive gde je radjeno sa 100 i 120 lit/kj.Cicak koji je preziveo ima prvi par listova sada a ima i novog koji tek izlazi.Ja bih tu njivu ostavio jos dve nedelje i onda isao sa 80 gr dynox+10 gr simfoni+1,7l galbenon+okvasivac/ha samo se bojim da ce cicak jako prerastiti do tada.Vase misljenje?
I za 7 dana od 19.o4-26.04 je dosao do velicine koliki je bio i onaj oprskan?Čičak koji je preživeo i ima prvi par stalnih listova je nikao posle prskanja neposredno
Kolika je soja?mi danas poceli prvi tretman sa Corumom pola doze i Promoni-jem
prva troliska, kazu iz basf-a ne nebi trebalo da bude problema ni ako je mladjaKolika je soja?
Јавите утиске, занима ме како ће тај корум да делујеmi danas poceli prvi tretman sa Corumom pola doze i Promoni-jem
jel to pravis Corum? ... kakva je cena Passata naspram Pulsara?Danas stigli herbicidi za soju.Pulsar,Passat,Bentamark,Symphony.
I posle te kombinacije, je li moze dogodine da se seje repa, ili wko se planira repa da li koristite neku drugu kombinaciju. Imao sam losih iskustava sa repom na sojistu pa zato pitam.Pravim koktel dugododišnji.Cena je ista...