mindjušar
Član
Ali i pored selektivnosti fino zaustavi soju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dinox je odlican to jest selektivan sa njim mozes da korigujes i kad je soja veca,ja uvek tako radim on mi je rezerva ako zatreba ne daj boze.
Ali i pored selektivnosti fino zaustavi soju
Zato treba prskati sa Pledge da se ne bi stopirao porast soje
Kako neznaš sa koliko preparata si delovao?Svaka dizna ima svoj protok u minuti,izmeriš kući na koliko bari ti radi leđna prskalica,namestiš na noge brzinomer i potrčiš od 8-12 km/h na sat i kad stigneš do palamide stisneš ručku i to je to...To sa ledjnom prsklicom ne praktikujem, jer onda ko moze da zna sa koliko sam preparata delovao po biljci?
To sa ledjnom prsklicom ne praktikujem, jer onda ko moze da zna sa koliko sam preparata delovao po biljci? Kad vec to radim onda je lakse pocupati/iseci motikom palamidu da ne konkurise usevu, a dogodine u kukuruzu sa 2.4d/dikambom je zveknuti.
Totalom ok. Tu nije bitno ako preteras sa dozom. A kod herbicida koji treba da deluju selektivno nije bas svejedno.
@Kris80
Moram navigaciju da stavim u dzep i da se drzim zacrtane brzine.