Ja sam hteo da radim Corum-om, ali sam morao da uzmem suncokret sa paketom, pa sam dobio pulsar pa ću ga iskoristiti. Zvao sam Aleksandra Stajića iz BASF-a da ga pitam šta i kako da radim, i on mi je rekao da u 1 litri Coruma ima 1 l Basagrana i 0,6 l Pulsara. Pošto sam ja Pulsar imao, a baš Basagran nisam mogao da nađem uzeo sam Savazon, koji je po njegovim rečima najbolja zamena za Basagran, i sam sam napravio Corum. Da bi dobio po jutru pomnožio sam sa 0,57 , e sad nije baš ispala idealna mera ali radilo je i ovo.
Corum se preporučuje 2x po 0,9 l, tako da bi ovu dozu trebalo ponovito, stim da ću zvati prvo gospodina Stajića da dođe i pogleda njive pa da mi onda kaže šta da radim i kako, da ne bi ja mnogo mozgao, jer sam vrlo neiskusan u zaštiti soje, a ne bi baš mnogo sebi život da komplikujem, kad ima još uvek stručnjaka koji hoće da pomognu.
Neke njive smo radili totalom pre nicanja, jer je bilo palamide, da i ostalo što je izašlo je dobilo.
I naravno složiću se da ipak treba gledati koliki su korovi, i na osnovu toga "bućkati" hemiju.