Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala na savetu al već kasno beše. Danas oprskao. Dan pre toga sam prskao protiv širokolisnih kombinacijom bentamark + harmony jer ima dosta gorušice i čička. Šta bude biće...Nesko, ja sam prskao Nikas-om, (Hemovetova varijanta Kletox-a), i ako imas dosta rizomskog sirka bolje da ides kao kolega Kristal, sa dozom od 1l/kj, da te ne boli glava. Nije to tako skupa specija, a bices siguran u uspeh.
A kolika je soja?Bio danas u obilazak soje.Na jednoj parceli imam novoniklog čička (Xanthium strumarium) ko tepih.Koji herbicid bi najbolje odradio posao po vama?
Jel ce smetati Fusilade Forte,kad soja cveta?
Minimum cetiri dana.Možda je već pisano u temi ali slabo pratim,
koliko dana treba da je minimalni razmak prskanja soje između tretmana od divljeg sirka i od širokog lista?
Konkretno juče sam prskao od sirka i sutra bi hteo već da radim sa Pulsarom i Promonijem, žuri mi se jer u Subotu ponovo veća količina padavina a korovi već su odmakli iho ho. Bolje da sam prvo odradio Plsarom jer sirak može da sačeka ali onda se javlja drugi problem da Pulsar zaustavi i sirak i onda traba neko vreme da ponovo počne sa rastom
Minimum cetiri dana.
ove i prosle godine sam soju prskao sa pulsarom + promony , izadje oko 4000din po jutru ali pulsar je tata mata za sve korove u soji, posle sam prskao jos divlji sirak iz rizoma sa focus ultra kad je soja bila pred cvetanjem,i rezultat je bio odlican, a nije ni skupa ova kombinacija, pulsar + prmoni i jos focus ultra izadje oko 6000din po jutru
Sta fali soji kada gornji listovi zute a nije do hemije?