Herbicidi u soji

Poponac se predao,a predaje se i graorina,grunt druže zna čiča šta radi,nebrini se

Picture046.jpg
[/IMG]
Picture048.jpg
[/IMG]
Picture055.jpg
[/IMG]
Picture047.jpg
[/IMG]

Pametniji popušta

Evo sad sam našao slike Mindjušareve soje
Takoje Mtiću sad sam se i ja setio!
http://timings.rs/images/pledge50wp.pdf

Poslednja izmena:
@savle
Ja sam jednom presejao takvu soju,isti takvi siptomi,sejana na kuruziste a posledica prskanja Merlinom,arenda je u pitanju....

Znam čija je to njiva i mislim da nisu oprali prskalicu od laudisa pošto drugi deo njive nije tako oprljen tojest druga prskalica a njiva je ako se dobro sećam 10kj.

Imam i ja par "oaza"takve oprljene i pobledele soje.Posledica toga kod mene je komsijski tretman kukuruza po jakom vetru.Donja dva lista su jos uvek zelena i kisa nam pada svaki drugi dan tako da se nadam da ce preziveti.

da li azil za sirak , ubija poponac u soji ,pitam jer sam prskao soju sa harmony /bentazon i poponac je preziveo .ja sam mislio da on spada u sirokolisne korove .

Kako se pokazao Ronin za uskolisne korove u soji? Pazario sam to pa cu ici dozom od 1l na 1.5kj. Nadam se da je dovoljno jak jer se nisam obazirao na ono pravilo da se soja seje na najčistijim njivama. Ima mnogo muharike i pomalo sirka. Bukvalno - "tepih"

Ja sam radio sa Kletox ista am.kao Ronin sa 1l kj rizomski sirak i lepo je odradio posao muharike nisam imao.

Ronin у соји, десет дана након третирања.

Увратине и у наставку се види кукуруз у исти дан попрскан са Talismanom, разлика у брзини деловања очигледна.

Количина 1,2l/ha.

Nesko, ja sam prskao Nikas-om, (Hemovetova varijanta Kletox-a), i ako imas dosta rizomskog sirka bolje da ides kao kolega Kristal, sa dozom od 1l/kj, da te ne boli glava. Nije to tako skupa specija, a bices siguran u uspeh.:cao:

Bio danas u obilazak soje.Na jednoj parceli imam novoniklog čička (Xanthium strumarium) ko tepih.Koji herbicid bi najbolje odradio posao po vama?

Nazad
Vrh