cika_jova
Član
а комбинација угар, тотал, дубоко орање ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
soja prskana 26.5.2012.evo odlazece ambrozije,proslo je 4 dana od prskanja,za 10 dana nece biti ni jedna ambrozijaPuno vi tu nesto palamudite, oko hemije. Hocu da cujem nekog ko je uspeo da se izbori sa ambrozijom u soji. Da je prskao i da je ambrozija nestala. Kod nas u ataru je to nemoguca misija. Ostale trave su 0 za amroziju. Do sad ni jedan preparat nema totalno delovanje na nju, pa cak ni total ako je ispod 2 litre po KJ (provereno ove godine).
I Ambroziju a i soju maloAl' si je spržio, svaka čast![]()
nije soji nista vazno da nema ambrozijeI Ambroziju a i soju malo![]()
soja prskana 26.5.2012.evo odlazece ambrozije,proslo je 4 dana od prskanja,za 10 dana nece biti ni jedna ambrozija
13eura + PDV je 80g ,a ja sam ono sa slike prskao sa 65g/ha,a juče smo uradili još 5ha sa 50g/ha
---------- Poruka napisana u 10:14 ---------- Prethodna poruka je at 10:06 ----------
U tome i jeste fazon što je jeftino,a kako bi znao zasigurno dok neprobam, kod sebe,na deo njive,da mogu da se uverim dali će smanjiti prinos, i to iskustvo delim sa vama,i šta tu ima loše,pa da neko kao kolega peet misli da omalovažavam nečije znanje,onda bi i ja za komentar kolege mityoo mogao da kažem da omalovažava moje znanje i moj rad,ali NISAM,svako ima pravo na svoje mišljenje
Pošto planiram sirak u soji da prskam posle špartanja kad nikne ponovo divljak, interesuju me vaša iskustva koji herbicid najmanje šteti soji ako je u cvetanju?