Herbicidi u soji

Gore se prica o ambroziji pa cu sutra slikati i nju da se vidi da je i ona slicno prosla kao Pepeljuga

kao sto sam obecao

33msahe.jpg

dbl0jn.jpg

5 dana nakon prskanja. Naravno ambrozija nije ovako velika u celoj parceli. Ovo su birani sto veci primerci za forum.

Neznam od čega se žuti, toga ima samo prvih 5-6 metra do lenije, a to falično je suncokret, koji je retko iznikao od pokorice, a sejan je zato što nisam imao dovoljno semena soje, pa u sredini parcele imam 6 redova suncokreta Gricko...

---------- Poruka napisana u 23:03 ---------- Prethodna poruka je at 23:02 ----------

Da bog poživi braću Kineze.
Baš tako druže!

Mindjušar , kod mene kad bi došo da slikaš soju u tim "šunjalicama" jedva bi živu glavu izvuko , a one bi ostale u blatu još desetak dana. :haha:

Kod mene nema tajni,u sredu sam delegaciji pokazao i ono što sam zajeb'o,nisam ja kao neki,pa da mi se posle smeje kao za modus
Mislim,nem"o se ljutiš,nisam ja zlonameran ali eto jednostavno sam morao:osmeh:-inače bi pukao.Dobro je to svoje greške priznati i ja sam takav:ppozdrav:.A kod eksperimentisanja obično zna i da dođe do grešaka.
Taj Pledge herbicid se ranije zvao sumisoja,jel tako?

Od Pulsara je palamida samo delimično pozutela, ali i dalje raste. Basagran je isto sto i Savazon? Koja doza je potrebna?

Mislim da ce se te vase zmbrozije dici iz nicega. Ja sam se nagledao tih sprzenih i "sigurno" gotovih, a ono kad se najmanje nadas ona se nekako povampiri.

Teoretski je isto kao SAVAZON,ali praktično daje bolje rezultate,ako nemaš puno palamide-tj ako možeš sa leđnom prskalicom rešiti-to će ti biti najbolje-u prskalicu od 10l stavi litru BASAGRANa i tuci,a ako moraš traktorskom prskalicom,idi 5-6l/ha (ako još nema cvetnih pupoljaka,DOBRO PREGLEDAJ)

---------- Poruka napisana u 00:16 ---------- Prethodna poruka je at 00:14 ----------

Mislim da ce se te vase zmbrozije dici iz nicega. Ja sam se nagledao tih sprzenih i "sigurno" gotovih, a ono kad se najmanje nadas ona se nekako povampiri.

Hoće kad je BAŠ velika,da tera iz pazuha drške lista i ambrozija i pepeljuga i čičak čak i ako se potpuno osuši

Nazad
Vrh