Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Izvinjavam se moderatorima i ostalim korisnicima foruma sto idem u off!ali kolega mindjusar,kaze meni da sam betonirao i ugazio njivu prskanjem soje protiv sirka pre neki dan ok.On kaze citiram:oprskana mi je ta njiva u ponedeljak za sirak,a pošto ima i rizomskog,nebi špartao,dok se ne osuši,a ima i grahorine i poponca.sory za off
Mindjusar daj boze da bude onako kako si ti zamislio ali ono sto sam video kod kolege pre 6-7 godina je bilo zalosno. Neznam sa kojom dozom je isao ali je soja krenula ponovo da raste posle 2-3 nedelje ( ne secam se vise ) i njena visina u vrsidbi je bila 30- 40 cm.
prinos je bio max 1000 kg.......sve sam ti rekao o broju mahuna. Kao sto sam rekao neznam sa kojom dozom je isao ( mozda je i preterao ), a mindjusar je isao 20% ispod maksimalne doze pa je moguce da ce se pre oporaviti i da nece biti tako katastrofalne posledice