Pise kako ko stigne.Podrazumeva se da su doze po Hektaru. To je opste prihvacena osnovna merna jedinica koju svi razumeju.
Mada cemo uskoro ovo i po jutru da radimo
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pise kako ko stigne.Podrazumeva se da su doze po Hektaru. To je opste prihvacena osnovna merna jedinica koju svi razumeju.
Mada cemo uskoro ovo i po jutru da radimo
Meni je na jednoj njivi ostalo 3-4 ogumaka palamide. Uzeo basagran (bentazon) i u ledjni špric od 10 litara usuo 0,5 litara basagrana i lepo je okupao. Soji ništa, a palamida ko sudnji dan u terminatoru da je prošao...Šta je po vama najbolje protiv palamide(boce) u soji?
Pa tako izgleda ali obrati pažnju na jesen kad kosiš gde si radio imazomoksom kakve su u odnosu na ostale.Iz mog iskustav budu na jesen najčistije.To sam primetio i pratim več par g na suncokretima.Na soji ne možeđ baš primetiti zbog raznih drugih hemija koje dodajemo.Imazamoks trt-mrt zaustavi i siroki korov i uski al nista ne odnese. Kerov k*rac od hemije
U kojem uzrastu je soja?Danas uradio jednu njivu 0,4 l/Ha kalifa + 2.5 l/Ha bentazona.
Sejana 1.majaU kojem uzrastu je soja?
Nikako. Ja bih ga zaobišao ubuduće.Jel prskao neko sa Totem-om ? Kako se pokazao ?
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
Opa... Nista. Pratimo. Ako ne odradi, smisli cemo vec nesto.Nikako. Ja bih ga zaobišao ubuduće.