Herbicidi u soji

Slican je bio i nas recept (1 lit corum, a i ne znam koji je naziv bio na bentazonu) + "kesica" + "lepak", samo na 3 ha (redno prskanje), a i nije prvi vec drugi split. Znaci sve isto, samo nista nije. (Ono kao kad pitaju Pericu "uskolu", kakva je ptica lasta... Pa kaze, lasta je ptica selica, kao i roda, samo sto je dosta manja, i uopste ne lici na rodu...).

Ала ви шибате ту хемију разумем ако има потребе за нове закупе и алуге али ти ваши сплитови ко редовне дозе не половичне

Juce prskao kukuruz i prolazio prolazio pored soje. Prskano sam max 51 na crno sa 160g/h i 4 litra totala pre 12 dana... njiva bas izgleda cisto... jedina sitna trava koja nice je ambrozija spremio sam 1 split,
1 litar savazon 0,6 sinamon i 4 grama piano na hektar.... dali ce je ova kombinacija ubiti ili da dodam nesto u vecim kolicinama. Prskanje planiram za ponedeljak, soja je u 1 trolisci 70% a ima nesto sada nice a nesto u kotiledonima. Malo je nejednaka nije bilo ozbiljne kise.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Koliko je kise palo posle Maxa51?
Vidim svi ga hvale. Mozda je vreme da zameni metribuzin 🤔, a pogotovo mi se svidja sto nosi sve ponikle korove.

2 puta po par litara 2 utorka koliko tacno neznam ali mozda po 4,5 litara nije mi blizu njiva

Valjda deluje samo sitna ambrozija po negde.

Kod mene je isto max 51 na jednoj brucaloj njivi dobro odradio ambroziju.Ima po neka da se provukla,al' ništa strašno.
Doza 160 gr/ha.
Kakva su vam iskustva sa prskanjem posle treće troliske za širokolisne korove?

И ја оволико хемије није нормално....Соја по готово амброзија само клоне и ево је ,прскам буквално сваких 7 дана...о дозама не смем да пишем 🙄

Nazad
Vrh