nikola ilic
Član
Moze ali nije preporucljivo,ako imas sirka idi sa Pulsarom ili Dinox ako nadjes,zaustavi ga dobro pa posle kad izadje jos udaris Fusilade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nesekiraj se biće to dobro.Imam jedan problem,prskao sam soju sa bentazon 2l,imazamox 0.6l,klomazon 0.2l i tifensulfuron-metil a zaboravio sam na jednoj parceli da stavim lepak. Sta da radim? Dal da sutra stavim i lepak pa opet da prodjem?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sto harmony samo 3.5g? Slobodno mozes 8g pa i u drugom splitu isto 8g proverenoJuce 10 dan od prvog tretmana Klomazonom 0.1 l/kj + Bentazon 1 l/kj + 3.5 gr/kj Harmonya + lepak.
Primetio sam da na 2 parcele gde je bilo kukuruza prosle godine a tretirne su Adengom a kasnije Hirosimom, soja je pdgorela dobro i zuti se.
Sad, da li je od aktiviranja Adenga ili Terbutilazina ko ce ga znati.
Na drugim parcelama gde je bila soja nema zutila.
Treba da obilazim parcele gde je uradjeno istom dozom a lane je bilo kukuruza, s tim da tamo je bilo tretirano samo Hirosimom bez Adenga pa da vidim jel od Adenga ili od Terbisa iz Hirosime, druge nema.