cenejac111
Član
Ја сам прошле године прскао са 0.3 рампе по ха, на јесен је тањирано и сејана пшеница, нема никаквих промена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozes staviti i rampe ali ako ima ambrozije ni to ne pomaze nesto ekstraImam jednu parcelu novog zakupa gde je godinama sejan kukuruz, radjeno neozbiljno, korova strašno koliko ima.
Pre nicanja radio sam 0.45 lit Senkor plus + 1.3 lit Telus + 4 lit Totala po hektaru.
Za prvi tretman posle nicanja mislio sam da idem sa 0.9 lit Coruma + Dash + 1 lit Bentazona + 8 gr Piano.
Da li bi smeo toj kombinaciji da dodam rampu i koliko? Da li bi 0.2 lit Rampe bilo prejako? Njiva je jako zakorovljena.
Nisam nikada koristio Rampu.
Ja sam istu kombinaciju radio prosle godine,stim sto sam u drugom tretmanu isao sa rampom a u prvom nisam. I psenica je na tim porcelama najgora ove godine. Vidi se da je zbog hemije.Imam jednu parcelu novog zakupa gde je godinama sejan kukuruz, radjeno neozbiljno, korova strašno koliko ima.
Pre nicanja radio sam 0.45 lit Senkor plus + 1.3 lit Telus + 4 lit Totala po hektaru.
Za prvi tretman posle nicanja mislio sam da idem sa 0.9 lit Coruma + Dash + 1 lit Bentazona + 8 gr Piano.
Da li bi smeo toj kombinaciji da dodam rampu i koliko? Da li bi 0.2 lit Rampe bilo prejako? Njiva je jako zakorovljena.
Gorka istina. I na suncokret.Ako ti se na tvojoj zemlji soja dobro pokaže, na pšenicu ćeš da zaboraviš.
To ce biti dosta jako pogotovo sto je split konsultuj se sa nekim iskusnim zastitarom oko doza I primeneImam jednu parcelu novog zakupa gde je godinama sejan kukuruz, radjeno neozbiljno, korova strašno koliko ima.
Dakle Senkor se dokazao da nema neko delovanje na parceli gde ambrozija dominira?!Imam jednu parcelu novog zakupa gde je godinama sejan kukuruz, radjeno neozbiljno, korova strašno koliko ima.
Dakle Senkor se dokazao da nema neko delovanje na parceli gde ambrozija dominira?!
Ako ta parcela nije neka peskovita, odnosno laka za obradu onda rokaj Rampe + Bentazon + lepak sto pre. Ne daj korovima da rastu nikako.