grunt
Član
Лепо кажете ви море бити а и не мора
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slicni tretman sam i ja uradio osim Koruma i to u dva navrata sa takvom dozom i lepkom.Не смем ни да вам сликам...Прва тура Метрибузин 200 грама+1,5 Рампе дубинско.Затим у првој тролисци 1лБентсзон+1,2 Рампе+5грама Хармони...Затим литар Корума+0,5Фокус ултраЖута као лимун али ено је опоравља се од корова само дугмићи,Ал треба имати добро срце...Све ово по јутру.
Ziva li jeНе смем ни да вам сликам...Прва тура Метрибузин 200 грама+1,5 Рампе дубинско.Затим у првој тролисци 1лБентсзон+1,2 Рампе+5грама Хармони...Затим литар Корума+0,5Фокус ултраЖута као лимун али ено је опоравља се од корова само дугмићи,Ал треба имати добро срце...Све ово по јутру.
Koliko bentazona bi smelo da se ide po hektaru...soja tri troliske pojavljuje se i cetvrta.Djelovanje uber doze bentazona na čičak, četvrti dan od apliciranja oaza leđnom špricom...strogo bez okvašivača
Galenikina kopija Coruma, Albion je agrosavina kopija.Sta ti je Ritmiks? Napisi aktivnu materiju a ne neke nazive od juce izasli da ni sam Bog ne zna sta je!
To ambrozija skoro da i nije osetila. Bitno je koliko dana je proslo od tretmana a po slici nista narocito. Dok se ne osusi skroz ne verujem joj nikada. A i tada jos osecam strah da ce se regenerisati!
Izvinjavam se na kasnom odgovoru sa strane 310 tj dve strane pre ove..Јел ти прскалица била чиста?
maximalno 3 l/ha, bez ikakvog okvašivačaKoliko bentazona bi smelo da se ide po hektaru...soja tri troliske pojavljuje se i cetvrta.
1,5 Деци по јуру патиће мало Соја али од Амброзије свакако више...Ја би тако урадио!Ти сам одлучи.Do kad može sa rampom u soji i koliko da je stavim? Imam samo na jednoj njivi gde moram popraviti ambroziju a tu će biti kukuruzi do godine...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Dali smem dodati rampu i koliko bentazona,tretirana senkorom posle setve.pre14dana isao je ikarus 1,2ha,juce fuzilend puna doza,u ponedeljak bi uradio korekciju sabentazonom irampom trava je samo oprljena od ikarusa,od trava nema sta nemamaximalno 3 l/ha, bez ikakvog okvašivača
soja što veća time osjetljivija na herbicide