I meneЗашто без? Мсм ништа лоше не мислим него ме занима..
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I meneЗашто без? Мсм ништа лоше не мислим него ме занима..
Okson ukupno mozes i do 100gr po ha u splitu a mozes i bentazon dici za jos litru ali ovo sto planiras trebalo bi da bude šok terapija. Bice VATROMET posle togaPrvi tretman 80g oxsona + 8 g sinfoni+ lepak 0.25l
Po hektaru
Ucinak : cicak kaput ,poponac kaput tatula kaput, pirevina kaput sirak iz semena kaput, sirak iz rizoma dobio po nosu al Fuzilend ga ceka.
Ambrozija dobila po glavi al nece pasti.
Sutra 2 litre savazona + 0.5 rampe.
Imateli kakvu sugestiju da se sta doda ili pojaca za sutrasnji udar??!
Pojacava agresivnost na gajeni usev. Ko ne veruje nek proba jedan prohod, pa kasnije doda okvasivac.Зашто без? Мсм ништа лоше не мислим него ме занима..
Probano prošle godine i 100% je tačno. Rampu inače ne koristim osim za redove do komšija i na uvratinama gde ima potrebe za korekcijom. Prohodi sa okvašivačem su ostavili posledice po soju doduše blage, brzo se oporavila ali je patila. Na mestima gde se išlo bez lepka soja je ostala skoro kao neprskana. Učinak po korove je bio potpuno isti.Pojacava agresivnost na gajeni usev. Ko ne veruje nek proba jedan prohod, pa kasnije doda okvasivac.
Koji okvašivač je bio korišćen i u kojoj dozi?Probano prošle godine i 100% je tačno. Rampu inače ne koristim osim za redove do komšija i na uvratinama gde ima potrebe za korekcijom. Prohodi sa okvašivačem su ostavili posledice po soju doduše blage, brzo se oporavila ali je patila. Na mestima gde se išlo bez lepka soja je ostala skoro kao neprskana. Učinak po korove je potpuno isti.
Pojacava agresivnost i na korov.Dash 0,5 l/ha. Od preparata je korišćeno 1 l/ha savazona i 0,2 l/ha rampe. Ogled je napravljen tako što sam jednom zaboravio da sipam lepak. Kasnije sam čuo da okvašivač pojačava agresivnost po usev što sam se u praksi silom prilika i uverio.
Može biti, u mom slučaju se radilo o malim i prethodno prskanim korovima tako da mi je kombinacija bez okvašivača uradila posao isto kao i ona sa njim a nije uticala na soju. Ne znam kako bi išlo sa većim korovima verovatno bi jače delovalo i na njih. Treba napraviti ogled, neka se javi neko koje zaboravio okvašivač a prskao veće korove.Pojacava agresivnost i na korov.
Dabi kapljica herbicida došla do lista a ne skliznula kao lopta niz dlačice lista . Tako je u teoriji , a i u praksi za abutilon , pepeljugu i slične , kod primjene totala provjereno dosta jače dejstvo na neke korove uz okvašivač .Зашто мора?