Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa cim si prskao 1 put ?Da li je neko radio 1lit/ha corum+1 lit/ha galbenon+6-8gr/ha harmony+80 gr/ha oxon? Konkretno pitanje je za ovaj oxon. Imam dosta ambrozije koja je nikla posle prve doze prskanja. Kako klomazon utiče na ambroziju? Soja ima drugu trolisku.
Da,da per setve priprema tanjiracom,onda mont+ terbis pa onda livada u 5-6 peru ,onda ma ospartacu to ja jednom bice to ok. I onda prinos 3t hektarUradi ti sledece godine kao ostali u tvom kraju . Spremi pred samu sjetvu , pa mont i terbis , pa kasnije opusteno.
1lit corum/ha+ galbenon 1lit/ha+simfony 6gr/ha. Ima more novog ponika ambrozije.Sa cim si prskao 1 put ?
хладно и без сунца слабо делује хемија ту је проблемJa sam se spremio za sutra.Prvi split je isao samo 0.9 corum + 0.5 dash po ha. Bio posle 5 dana nije mako korov(vec sam pisao). Sad idem sa 0.9 corum 0.5 dash 1l bentazon 8g harmoni i 0.2 rampe. Ako ovo prezive korovi dizem ruke,kosim i baliram i onako sam zivaca pogubio ove godine.Hemija ko da je secerna vodica ni u kukuruzu ni u soji prskanje uspelo nije,a sve sam radio po p.s-u i na vreme.
Koji je to preparat klomazon ?
Psenicu izbegavati. Kukuruze nema problema.Nisam nikad koristio klomazon ali mi se čini da je problematično na jesen tu sejati pšenicu.