MOMOSARIC
Član
Camel , sta je na zadnjoj slici ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebao si dodati još bentazona...sam Corum nije nešto,treba pojačati,a takodje se dodaje Harmony ili neke negove zamene...Ja sam u ponedeljak prskao 0.8 corum + 0.5 dash. Danas otisao da vidim sta se desava,trava nije makla ni malo. Treba li mu duze vremena da deluje ili je nesto drugo u pitanju ?
Данас одређени други сплит, 1л Цорума, 1л Бентазона и 8гр Хармони.Све на 90 а
Фали tu 0,2 litre RampeДанас одрађен други сплит, 1л Цорума, 1л Бентазона и 8гр Хармони.Све на 90 ари.
Фали ту 0,2 литра Rampe
Pa posej psenicu 1 godine ugari totalisi pa se vrati na isti plodored ...Rezultati preklopa max51 i veltona pre nicanja.
Soja svetlije zelena. Nije mi nesto uradilo posao. Vise je dodat total odradio posao. Al zato svake godine ovog cuda od sirka ima. Ne znam odakle vise. Kukuruz-soja vrtim stalno i stalno momacki tucem sirak i uvek ga u soji dogodine ima i u soji ga momacki tucem i opet ga ima kao tepih.
Nešto ga odsekoCamel , sta je na zadnjoj slici ?
Komšo,ako nema širokolisnih korova,nemoj ni prskati.Sačekaj još neko vreme i prati.Ako krenu,napadaj ih.Da pitam iskusnije dal ima potrebe ici drugu dozu Coruma, nema ništa sem sirka prvi put na hektar islo 1l Corum 0.5 Dash 1l Savazona 0.2 rampe i tifany. Ili da opet ponovim ovo?
неће ништа бити ја сваке године преклапам због салашишта немам могућност да искључујем крајње дизне а мрзи ме да их блокирам ,изручим ту тону хемије једне године сам у току дана три пута ударио и ништа јој није билоA sta ce biti kod mene , jednu njivu sa greskom uradio treci split corum 1l po ha plus pola litra bentazona , znaci tako dva puta , plus danas treci put , zaboravio da sam vec juce presao , plus u ovom trecem splitu i bocica rampe na ha 0.2 ,
Znaci ukupno 3x 1l corum plus 0.5 bentazona
plus 0.2 rampe ?