MOMOSARIC
Član
Dali koristite radije Corum original i možda i Dash original ili mislite da je svejedno ići sa istom koncentracijom generičkih ? Od nekih proizvodjača sam čuo da je ipak bolje oroginal ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ides u split varijanti mozes u obe po 7g da stavis soji nece biti nistaPaore, a ona mala kesica od 4-5 gama Simfony ili Harmony, jel i nju dodaješ?
Dinox-corum-sinfoni -dash - puna doza kada je mala trava i 2x jeste skupo ali izadje skuplje ako je njiva puna korova ...Jel neko radio kombinaciju dinox-ikarus(oksasulfuron-imazamoks) Kako deluje na ambroziju. Ispadne najpovoljnija.
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Brije sa 4lit po ha nadzemni deo i da je toplo, da dodam i soju obrije.Bentazon dobro brije palamidu bocu jelda?
Da li bi mogao maton da se uradi pre nicanje soje jeftina hemija a jaka, total su toliko razblazili da sa 4 litre na 1kj ne ubija rizom od sirka ...To ja zovem visegodisnja ambrozija. Kako se zove (mislim da je Pelin ili tako nekako) nisam siguran ali znam da ga ne resava nista sem totala.
Prosle godine jednu njivu sam radio sa kombinacijom 1l ikarusa,60g dinox i 2l savazonaJel neko radio kombinaciju dinox-ikarus(oksasulfuron-imazamoks) Kako deluje na ambroziju. Ispadne najpovoljnija.
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka