Herbicidi u soji

A da li si dodao DASH,lepak....kazu da ne treba ako se dodaje Savazon?Da li ce ti drugo prskanje biti isto?

Dodao sam lepak 0,4l/kj.
Drugo prskanje će biti u zavisnosti kojih i koliko bude korova.
Nadam se samo Corum 0,5l/kj.

Već godinama posle soje ide žito, a nisam primetio neki problem sa žitom. Soju uvek prskam sa Senkorom 0,4 L /ha i 1 L S-metahlor. Ponegde ako malo preklopi grana, ništa opasno. E sad, ako ideš Senkor i Max zajedno i to svaki u punoj dozi, to je već teško ali nisam nikad takav slučaj mimao.

Danas sam oprskao jednu malu parcelu 0,7h
Soja je nikla 80%,tek je izasla...ali ambrozija je razvila prva 2 lista,i sitne u kotiledonima kao da si je posejao
Sta mislite da li ce tu ambroziju ocistiti 0,42l likarusa, 0,7l bentamarka i 3gr simfonija

Moja danas dobila 0,5l/ha Sencor Plus+3l/ha Glifohem.Negde se naziru kotiledoni, trebala se dan ranije prskati ali šta joj Bog da.

Posle setve total 4 litra sa 65litra vode vadi panjeve.. doza za 1 hektar

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Jesi isao prije nicanja sa senkorom ili maksom crni petrovicu ?
Crni Momo naravno da sam isao...sve parcele 0,5l sencora, 1,3l dual golda...pokislo 7mi dan od prskanja...ali na toj parceli kao da nije prskano,mogu zamisliti da nije prskano kako bi izgledalo
Mucim se sa ovim forumom dugo,jer ne mogu nikako da postavim slike,ostale njive su ciste za desetku

Da li je tko mijesao Symphony sa Corumom i Dynox sa Corumom?Imam nekih vrecica od lani pa sam mislio da to potrosim zajedno sa Corumom.

Nazad
Vrh