Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne ali hoce psenici ako ide posle.Hoce li smetati soji ako sam malo preklopio dubinskim prskanjem kombinaciju velton+max51 u ful dozama?
Soja dok je manja preboli sve, ne cekaj prskaj ...soja tek izasla.ima ambrozije i cicka,da li u sme u corum da se doda rampa.da bude 0,9 coruma +0,3 rampe po hektaru,a posle samo 0,9 coruma
Jesi isao prije nicanja sa senkorom ili maksom crni petrovicu ?Danas sam oprskao jednu malu parcelu 0,7h
Soja je nikla 80%,tek je izasla...ali ambrozija je razvila prva 2 lista,i sitne u kotiledonima kao da si je posejao
Sta mislite da li ce tu ambroziju ocistiti 0,42l likarusa, 0,7l bentamarka i 3gr simfonija
Crni Momo naravno da sam isao...sve parcele 0,5l sencora, 1,3l dual golda...pokislo 7mi dan od prskanja...ali na toj parceli kao da nije prskano,mogu zamisliti da nije prskano kako bi izgledaloJesi isao prije nicanja sa senkorom ili maksom crni petrovicu ?
Nisam naravno,ne radim puno zemlje,20ak hektara,ali volim to sto radim da ispratim i uradim kako treba,a do onog gore je kakva ce godina bitiOk. Rekoh nisi valjda preskočio na crno u takvoj situaciji