agrovet
Član
Ali kaj nije on smrt za soju, pogotovo ako padne dosta kiše poslijeMax 51(Pledge 50wp) je bolje resenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali kaj nije on smrt za soju, pogotovo ako padne dosta kiše poslijeMax 51(Pledge 50wp) je bolje resenje.
Resi ona dosta ambrozije koja tek nice, a ona iz dubljih slojeva se uvek provuce i moras raditi korekciju. A ako je bas zaprljana njiva mora i druga korekcija da se radi. Kad to sve stavis na papir izađe prilicna suma novaca.I ja uvek važem sta i kako, al npr prosle godine sam radio Mistral, pa posle korekciju sa Rampa i Bentazon i bilo je u vrsidbi ambrozije. Znaci trebala je jos jedna korekcija da se radi.Plus sorta Vendi koja ne zatvara bas tako dobro redove kao npr Maksimus,Trijumf,Rubin i eto belaja za sledece godine sa ambrozijom.Ja i dalje tvrdim posle vise godina u nizu, bar moje iskustvo tako govori da Metribuzin je zakon za stir, pepeljugu i sigurno jos nekih sirokolisnih korova dok za ambroziju je kerin k... c!
Na parcelama gde ambrozija zna da luduje isto mi se vatalo da li sam radio ili ne sa Metribuzinom, nikla je kao tepih!
PSSS ce platiti preparate za tu parcelu. Ja cu im reci sta imam od korova, pa ako me ta parcela nece kostati, a ipak treba uzeti u obzir i ostale neke sirokolisne korove, nema razloga da ne pretrcim prskalicom.Nemoj džabe bacati pare na tretman pre nicanja jer možeš veoma uspešno da rešiš problem kasnije.