Herbicidi u soji

Одлично амброзију величине 40цм и пола метра Савазон је спржио буквално за 5 дана,доза је била 0.4лит на 5 лит.воде. Међа до комшије ми је остала да и њу спичим видим да је обишла соју.

Evo snimak od prošle godine, treći tretman sirka na istoj parceli. Vidi se da je sklopila redove i tu ima lepo cvetova. Prinos bio 2300 kg/kj.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Дизну сам намести да пиша, и гађам одгоре по њој ,то мало ако дохвати који лист на соји се ниште не познаје

Ја имам Ронин Клетодим исто теба ових дана нешто да пређем не знам колико је он селективан .Углавном гледам да опрскам пре цвета али ове године ћу је морати пржити тако велику.

Oprecna su misenja sta je selektivno sta nije. Ja cu ici Fusilade original.
@momo
Da traktorom. 539 ima cengele od voca pa mu je smanjen klirens. Arma ima donju poteznicu koju me mrzi skidati, tako da cu terati sa 533.

Ja sam sinoć ručnom prskalicom flekovao jedan red soje gde nije uhvatilo krilo traktorske prskalice. Iša sam 0.1l Flojda na 11l vode. Sirak je u tom redu izmetličio odavno, visok 1.5m+, ne znam da li će vredeti ovo prskanje. I izjedoše me komarci samo tako. Noćas sam se probudio jer je buknula ruka, od lakta do kratkog rukava preko 10 ujeda, svrbi da poludim.

Prskajte soju, al uvece kad nem sunca.
Sto se tice ove godine i sirka to ce biti zapisano crvenim slovima. Ja se ne secam da ga je bas toliko bilo ranijih godina.

Ја сам флековао 5кј није страшно али да га нисам прскао за две недеље би обишао соју изметличио и имао следеће године зајебанцију у кукурузу

Prskajte soju, al uvece kad nem sunca.
Sto se tice ove godine i sirka to ce biti zapisano crvenim slovima. Ja se ne secam da ga je bas toliko bilo ranijih godina.
Kod nas je sirak prošle godine izlazio u etapama. Ove godine jedan tretman i čista njiva...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Ja sam na njivi od 8kj uradio 2kj, a veceras na drugoj jos 0.5kj. Sirakcid nije polozio test. Kao i Flupisor pre 3-4 godine. Vracamo se na fokus ultra i dizem dozu na 2.5l/ha + lepak.

Nazad
Vrh