Herbicidi u soji

Danas oprskao soju sa 1,2 l/ ha Corum,1 l Galbenona i Simfoni 10g.Pre toga je dobila pre nicanja dubinsko i 3 l/ha total.Nema puno korova ali me jedino zeza Rastavić.

Meni obavezno pobeli soja posle klemazona.Sa kojim diznama si išo i koja kolicina vode možda i tu ima neka fora.Ja idem sa id 3 i sa 130 litri vode po kj.

Јел има негде кобре или неке копије постоји ли тако нешто?

Kakva su iskustva sa prskanjem Fuzilejdom ili Flupisorom ako je soja pocela da cveta?spremio sam hemiju i Bormax ali nikako da ugrabim momenat da oprskam.a soja pocela cvetavati.

Уз одређену дозу убедљиво најбоља.Ниси морао да размишљаш где ћеш сејати соју и какву коровску популацију можеш очекивати,једнако добро је све решавала

Ima je u americi, akt.materija laktofren nije zabranjena u evropi, al jednostavno za sad nema interesanata da je uvoze iz USA ili generisu iz Kine. Valda ce nekaad nekom kliknuti. Ako su uradili sa Pladge-om valjda ce i sa kobrom.

Pisao je neko ranije da moze Focusom da se prska kad soja cveta i kod Davidovica isto pominjao onaj iz BASFa. Jel zaista prolazi bez posledica ? Prskao sam Flupisorom kad je bila 2 troliska i izgoreo sirak, ali nakon ovih kisa izasao mestimicno opet sirak, pa ne znam sta mi je ciniti.

Slobodno prskaj. Ja sam išao i kad je soja zatvarala redove bez posledica...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh