Da samo u ovoj fazi treba se puno savijati dole...
Nezgodno je ako je neka radnica u mladjim tridesetim pa se saginje da pocupa ambroziju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da samo u ovoj fazi treba se puno savijati dole...
Ti povedi neke između Milf i Mature...Nezgodno je ako je neka radnica u mladjim tridesetim pa se saginje da pocupa ambroziju
citas li ti Kris sta sam napisao?!Peet ako dosad nisi shvatio treba da prskaš dok su korovi manji...
Ove godine izuzetno sitno pripremljena zemlja je bila! Pored toga kise kolko hoces!Kazu ameri da se za primenu metribuzina (senkora) trazi fino pripremljena setvena povrsina.
Peet koji metribuzin je kod tebe u pitanju?
Ovo si napisao u tom kontekstu bar sam ja svatio tako da trebali su zemljišni herbicidi da skinu ko iz šale ambroziju a nisu,pa da ne očekujemo od post em herbicida da će ga odneti.A o količinama herbicida iz ranijih postova sam došo do zaključka da debelo kasnite sa prskanjem pa često vam se desi da prerasla ambrozija preživi i te lude doze...Zato sam ti napisao da morate ranije dok su korovi manji...I nemoj da se ljutiš odmah...Sto se tice ambrozije, ni herbicidi posle setve pre nicanja nesto nisu bili uspesni u suzbijanju iste! Radio sam sa 250 gr Metribuzina po kj. 100% uspeh kod stira i mozda jos nekih sirokolisnih korova a ambrozija je nikla ko da nije bilo prskano!
Kažem ja da idete sa puno herbicida.Ma ne ljutim se, samo nije bilo reci o post em herbicidima kad je soja vec nikla, vec o zemljisnim!
A sto se tice prskanja i kasnjenja, ne brini, radim ja i kad su suvise sitni a i kasnije!
U pitanju je ambrozija koju i da skidas u prvom mahu ona nikne opet, pa opet... Tu nastaje problem! Cime, i ukojim dozama kad soja stigne i do 4 troliske a po neka ambrozija jos nikne!
Nadam se da sam bio jasniji!
Mozda nije kao kad ne bi prskao ali je izasla tamo gde je ima u velikim kolicinama!To da ambrozija niče poslije metribuzina kao da nije prskano a još je bilo i kiša, to nemogu da povjerujem . Jedino je 250g/kj malo malo , ali ipak nešto neštima.
Znaš kako,to da nisam čuo svojim ušima nebi verovao...dogovaraju se dve ambrozije na leniji gde da idu...kaže jedna drugoj pa to je Krisova njiva nećemo tamo i uskoče u komšijsku...Peet treba to godinama dovesti do te mere da bude tu i tamo...@kris80 Meni se ipak cini da ti nisi bas upoznat sa pravom borbom protiv divljanja ambrozije!
Ili je imas samo tu i tamo!