Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
4l/Ha ukupno, sugestija je da se podeli u 2 ili 3 doze pa ukupno da bude 4l/ha.
Tesko da mogu dati neki savet sad kad je soja u 4 troliski!Štir je jedno 20cm,pa koliko da stavim 2lit/kj?
Samo Fokus Ultra i to ne u potpunosti prošle godine sam ima taj problem ali sam ga donekle rešio špartanjem špartao sam skoro svake nedelje dokle god sam mogao da uđem u soju,tu sam ove god posejap pšenicu.Cime i dali je moguce suzbiti pirevinu(zubacu) u soji ili je samo spartati dok god se moze?
Zašto se taj rezistentni štir pojavljuje (uglavnom) samo u uvratinama i blizu lenije, a dublje u njivi ga (uglavnom) nema?
Danas video jednu parcelu u K.O. Radičević ima ga u celoj njivi više nego soje i bolje i napreduje od soje,katastrofa kako ta parcela izgleda od tog štira.Nebi voleo da je moja ta njiva...I gledam danas špartaju jednu parcelu a puno živih zdravih tatula ko da je sejana,bar to nije teško suzbiti u soji ali izgleda da mnogi nisu čuli za Bentazon pa eto belaja...Neće ostati do vršidbe, presudiće mu motika.
Ali poenta je bila na rezistentnom korovu, on i kad je mali preživi hemiju. Pa mu je po toj logici onda sve jedno gde je, u njivi ili uvratinama, ali do sad ga srećem samo u uvratinama...