Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
danas je 8 dan kako sam prskao sa talismanom i plamenom u kombinaciji,i nisam nesto zadovoljan sa talismanom,da li trebam da cekam jos koji dan ili da idem sa jos necim,ako trebam,sa kojim ,kukuruz ima 5-6 lista
Moze da se miksuje ALI sta ti vredi da izmiksujes kad sa tom mesavinom ne mozes prskati ni kukuruz ni soju. Fokus ultra [Basf] ide u secernoj repi,soji, suncokretu,krompiru... Callisto-zna se : kukuruz.Dali moze da se mixuje Calisto sa Focusom Ultra?
moze deterdzent aali ISKLJUCIVO ph neutralan.kod mene neki umesto okvašivača stavljaju deterđent za sudove kažu isto je to
NEMA, a tvrdi ti trgovac koji verovatno nema da ti ponudi i okvasivac pa se boji da ne odes kod drugog da kupisIma li u sebi Talisman okvasivac, ovi trgovci tvrde da ima, ali oni su ipak trgovci. Ja mislim da nema, s obzirom na cijenu.
ne može ja sam se raspitivao i kod BASF-a i kod singente i niko mi nije preporučio odvojeno da ali zajedno neDali moze da se mixuje Calisto sa Focusom Ultra?
Dali moze da se mixuje Calisto sa Focusom Ultra?
Samonikli krompir i pomoćnicu (kereće grožđe-solanum nigrum) Peak neće uništiti.Inače se koristi kada kukuruz ima od 2 do 6 pera.Pozdrav kolege. Interesuje me do koliko pera se moze upotrebljavati PEAK herbicid u kukuruzu mesao bih ga sa talismanom, i jos nesto moj komsija je sa njim prskao kukuruz i unistio je sve sirokolisne korove a SAMONIKLI KROMPIR nije ni osetio bar za sada a proslo je sedam dana najmanje. Imali ko ovakvog iskustva sa njim. Zahvaljujem.
Samonikli krompir Peak neće uništiti.
Dali onda smem sadjeni krompir prskati sa Peak-om.Dal nece ostati kakvih posledica i mesao bih ga sa Fokus Ultra preparatom za uskolisne. .