Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koristi slobodno deterdzent za rucno pranje sudova, moje iskustvo kaze da je odlican.imap problem naime nemogu nigde da nađem okvašivač atplus koi se dodaje prilikom prskanja sa calistom šta raditi prskati bez okvašivača li može i neki drugi okvašivač ( ja sa pivom i sa deterđentom nebih eksperimentisao )
ne može ja sam se raspitivao i kod BASF-a i kod singente i niko mi nije preporučio odvojeno da ali zajedno ne
Mislim da u Vrscu ima kod Ago-leka. tel. 013- 820-802imap problem naime nemogu nigde da nađem okvašivač atplus koi se dodaje prilikom prskanja sa calistom šta raditi prskati bez okvašivača li može i neki drugi okvašivač ( ja sa pivom i sa deterđentom nebih eksperimentisao )
PAZITE SA KEICAMA.Licno sam juce zavrsio na urgentnom.cepao na oznacenom mestu i prsnulo mi u oba oka.Nikad vise bez zastitne opreme.ma okvašivač tije okvašivač bilo koji imaš i trend na kesice 1ooml, u 100lit vode,ja koristim to već godinama
imap problem naime nemogu nigde da nađem okvašivač atplus koi se dodaje prilikom prskanja sa calistom šta raditi prskati bez okvašivača li može i neki drugi okvašivač ( ja sa pivom i sa deterđentom nebih eksperimentisao )
Jeli neko koristio Clio (ne mislim vozio) , i kolko košta?