Herbicidi u kukuruzu

Jel moze da se mesa Laudis i Nikosav? Na sajtu Bayera pise da se moze mesati sa preparatima iz grupe sulfonil urea,a koliko vidim Nikosav pripada toj grupi.
Da li bi bila jaka doza Laudis 2L i NIkosav 1l na hektar?

Prskat je kukuruz Hirošimom a nakon 6 sati je udarila jaka kiša...imali nade da je uspjelo prskanje...nakon koliko dana se vidi učinak

Ja se dogodine definitivno vraćam na monsun. Nikosulfuron sa rimosulfuronom sav sirak propustio druga godina za redom. Golo govno.
Evo kod drugara rađeno monsunom, kukuruzi avionska pista, sve izgorelo uključujući i sirak sav....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ja se dogodine definitivno vraćam na monsun. Nikosulfuron sa rimosulfuronom sav sirak propustio druga godina za redom. Golo govno.
Evo kod drugara rađeno monsunom, kukuruzi avionska pista, sve izgorelo uključujući i sirak sav....

Ove godine Monsun je odradio kako treba.

Jel se ono u uputstvu za peak da ide do 6tog lista odnosi na fazu kada je 5ti razvijen a 6ti izlazi ili je 6ti razvijen a 7mi list izlazi?

Zaboravio sorgum da ponesem u prvoj turi a sada posle 10d kao travnjak lepo krenuo muhar i vidim po koja ambrozijica nice pa da peak i sorgum umesam

Nema potrebe za kombinovanjem ako nema expres samoniklog suncokreta. Jedino on je problem, sve ostalo monsun rešava.
To sam rešavao dodavanjem čifa 2dl na kj a smanjio monsun na 8dl po kj. Radilo je posao extra.
Posle slušajući ovde o hirošimi i sličnim kombinacijama pičeo sam i ja da eksperimentišem i ne sviđa mi se....

Nazad
Vrh