Vlada BNS
Član
10. дан од примене..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Calisto (mezutrion) je pre kostao 100e i na sva poskupljenja mezutrion pojeftinjuje i kosta oko 3800, normalno da ne stima ...
Vidim svi pricate o Hirošimi ali primenjujete razlicite doze i to me dosta buni, stekao sam utisak da se dosta ljudi ovde kocka sa svojim kukuruzom
Pitanje za clanove koji vise godina primenjuju Hirošimu: da li postoji neka receptura koja je ustaljena tj sigurna da nece naneti stetu kukuruzu a spržiće većinu korova.
kukuruz mi je 6-8 list, ne mogu sa traktorom da udjem u njivu, korova ima svakakvih i odlicno napreduju
jako mi je bitno cim mi se ukaze prilika da prskanje odradim kako treba.
Можеш слободно...Tako i razmisljam da ne koristim te am.
Pozitivno je to sto je sirak u jako maloj kolicini od par krugova.
A Terbis jel bezbedan u mixu sa Mezotrionom ako je kukuruz 6-7 listova?
Ja sam bii kod zaštitara reče mi da Laudis ne bi smeo posle Monsuna,e sad ne znam.Ja takođe razmišljam da li da prskam Monsoon pa Laudis ako ne uspe ili samo Laudis
To su prave doze tako i treba cak moze i malo vise ako ima rizomskog sirka da zaustavi ...Ја сам ишао 1л лаудиса по јутру...