sinisa1979
Član
Zar je tolika džungla? Kad si sejao kukuruz? Zar nisu u 6-7 listu? Možda je bolje da smanjiš dikambu na 0,5lit (zbog za svaki slučaj) a eventualno dodaš 0,8-1lit terbutilazina da pojačaš dejstvo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto ne bi delovalo? Pre 2 god prskao sam do 3 ujutru i bilo je nenormalno rose, za 5 dana ko gumicom su bili izvrisani sirokolisni korovi i to prilicno veliki.Oce delovati hirosima.Od prskanja do ozbiljne kise je proslo dvaipo sata.
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Nije baš dzungla. Nisu veliki korovi,ali ima ih raznih. Zbog abutilona moram mezotrion,a zbog ambrozije dikambu. Slična situacija kao kod Matića. Zbog toga pitam da li smeju ove dve (tj. tri) aktivne materije da se mešaju u redovnim količinama.Zar je tolika džungla? Kad si sejao kukuruz? Zar nisu u 6-7 listu? Možda je bolje da smanjiš dikambu na 0,5lit (zbog za svaki slučaj) a eventualno dodaš 0,8-1lit terbutilazina da pojačaš dejstvo.
Ok, ja pitam zato sto mi treba savet. Kukuruz je ultra. To svakako treba iskoristiti.Čekaj, zar se u ultra hibridima može koristiti nikosulfuron i rimsulfuron? Ustvari ako i može, zašto bi trošio pare na tu hemiju koja svakako neće odneti sirak? To ti rešava fokus, a ovo širokolisno (divlja salata i kupina) rešava bonaca u punoj dozi, dodaš i dikambu u full-u i po meni bi to bilo to. Sirak kao što piše Ni ko la 2x po 1lit/kj. Ako grešim, kolege, slobodno me ispravite.
Tako i pise.Fokus se nikako ne sme mesati sa herbicidima za sirokolisne korove.