Evo juce odem na prskano Medeyom 80g i 0,7dcl Terbisa po ha.Sve je spalila od boce ambrozije do konjskog kiseljaka do abutilena.Zadovoljan za sad.Palo je kise par litara e sad bi trebalo jos koja litra da odradi i zemljim dijelom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treci list.Kad si prskao, pre nicanja ili kad je nikao u 2-3 listu?
Uzmes digitalnu kuhinjsku vagu za 1000dinTek prilikom merenja sa tim casicama moze doci do velike greske jer nisu iste granulacije.
Ja koristim ovakvu. Meri do 100g i veoma je precizna.Uzmes digitalnu kuhinjsku vagu za 1000din
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sa takvom merio i belivuk samo malo drugaciju hemijuJa koristim ovakvu. Meri do 100g i veoma je precizna.
https://www.colossus.rs/kupi/colossus-vaga-za-precizno-merenje-css-3500-755
MožeMoze li se 2,4d koristiti pre nicanja,ili odmah nakon nicanja?
33g rimosulfurona ti ide po jutru, I 0,7l nikosufurona ako ides solo ako ih mesas onda manje ali necu da lupam jer ne znam i nisam radio kombinaciju sa oba.Ala neki ljudi nisu normalni otisao da izmem hemiju za hirosimu i tamo me ubedjuju da stavim rimosulfuron 60g po haa ne 33g kao to je malo a nikosulfurona 1.2l/ha a ne 0.7 kao sto pise za hirosimu. Jel cu pogresiti ako pojacam dozu?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Za hirosimu pise 33g/ha33g rimosulfurona ti ide po jutru, I 0,7l nikosufurona ako ides solo ako ih mesas onda manje ali necu da lupam jer ne znam i nisam radio kombinaciju sa oba.