Herbicidi u kukuruzu

Evo juce odem na 🌽 prskano Medeyom 80g i 0,7dcl Terbisa po ha.Sve je spalila od boce ambrozije do konjskog kiseljaka do abutilena.Zadovoljan za sad.Palo je kise par litara e sad bi trebalo jos koja litra da odradi i zemljim dijelom.

Ala neki ljudi nisu normalni otisao da izmem hemiju za hirosimu i tamo me ubedjuju da stavim rimosulfuron 60g po haa ne 33g kao to je malo a nikosulfurona 1.2l/ha a ne 0.7 kao sto pise za hirosimu. Jel cu pogresiti ako pojacam dozu?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ala neki ljudi nisu normalni otisao da izmem hemiju za hirosimu i tamo me ubedjuju da stavim rimosulfuron 60g po haa ne 33g kao to je malo a nikosulfurona 1.2l/ha a ne 0.7 kao sto pise za hirosimu. Jel cu pogresiti ako pojacam dozu?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
33g rimosulfurona ti ide po jutru, I 0,7l nikosufurona ako ides solo ako ih mesas onda manje ali necu da lupam jer ne znam i nisam radio kombinaciju sa oba.

To i mene zanima,nisam jos koristio rimisulfuron,a isao sam 0.8 do litra nikosulfurona po hektaru.Kontam oko 30 gr je maks doza rimisulfurona na hektar ?.

Nazad
Vrh