Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Manje od 15 sati jer ima bonace.. Gde je samo HRŠ par dana..Za koliko bi trebalo da se vidi dejstvo svih herbicida (hirosima+ bonaca) 5-7 dana?
Koliko ti prošlo od prskanja Matonom do korekcije?Ja sam danas poceo da radim zavrsno prskanje.
Odusevljen sam sta je Maton 0.33l/kj uradio korovima.
Sirak iz semena, najverovatnije rezistentan ...... suzbija ga laudisKoji je ovo sitni korov ?.Na jednoj parceli veci deo pod kukuruzom je ovako dosta,izgleda kao da nikosulfuron nema delovanja na njega.
ussian image host[/url]
[/URL]URL][/url]
Ja ovaj od 100g(,njega imam) rastopi u balonu sa vodom, pa onda doziram koliko mi treba...Kako dozirate ovaj Rimex u granulama u hirosimi?mislim da sam prosle god ubacivao jednu kesicu od 30 gr na hektar ali zaboravio sam.
Rodiću ove doze su za hektar a što se tiče ekvipa ja ne bih to radio pošto si išao punu dozu niko-rimsulfurona hoće kukuruz da dobije po nosu a dobiće i sa ovom dozom što si napisao ako je po kj.Danas završeno prskanje kukuruza, naravno hirošimom, što redovnom, što pojačanom, nego na jednoj njivi mi se čini da ću imati problem sa sirkom! Da li bi smeo za 10 dana, da uradim tu jednu njivu (2kj) sa Eqvipom, i ako samo išao Nikoslufuron 1l/kj i Rimsufuron 30 gr/kj...?
Tek prilikom merenja sa tim casicama moze doci do velike greske jer nisu iste granulacije.Tako ide kada su kesice od 30 gr a ako se uzme ono pakovanje od 100 gr onda može menzurom da se meri, uzmeš menzuru od Harmonya i njemu sličnih.