Herbicidi u kukuruzu

Ala korovi guraju, pa ovi nije normalno. Pogotovo gde je letos stajnjak izvucen stira i pepeljuge koliko hoces. Sutra pod hitno po prvi put hirosima ide na moje parcele😁, kukuruz je u 5 listu...

Danas završeno prskanje kukuruza, naravno hirošimom, što redovnom, što pojačanom, nego na jednoj njivi mi se čini da ću imati problem sa sirkom! Da li bi smeo za 10 dana, da uradim tu jednu njivu (2kj) sa Eqvipom, i ako samo išao Nikoslufuron 1l/kj i Rimsufuron 30 gr/kj...?

Ja izrucio danas 2.4d . Za 10-ak dana hirosima i to je to. Sada je 3-4 pero.
280105983_370494608213046_8803137003784600887_n.jpg

Tako ide kada su kesice od 30 gr a ako se uzme ono pakovanje od 100 gr onda može menzurom da se meri, uzmeš menzuru od Harmonya i njemu sličnih.

Danas završeno prskanje kukuruza, naravno hirošimom, što redovnom, što pojačanom, nego na jednoj njivi mi se čini da ću imati problem sa sirkom! Da li bi smeo za 10 dana, da uradim tu jednu njivu (2kj) sa Eqvipom, i ako samo išao Nikoslufuron 1l/kj i Rimsufuron 30 gr/kj...?
Rodiću ove doze su za hektar a što se tiče ekvipa ja ne bih to radio pošto si išao punu dozu niko-rimsulfurona hoće kukuruz da dobije po nosu a dobiće i sa ovom dozom što si napisao ako je po kj.

Nazad
Vrh