Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam primijetio taj Maton kod nas..pogledaću po poljoapotekamaJa sam na jednoj parceli imao divlji grašak i kupio Maton,zanimljivo je da neije bilo nekog efekta na grasak ali je zato za neverovati spržio divlju kupinu.
Traži preparate sa aktivnom materijom 2.4DNisam primijetio taj Maton kod nas..pogledaću po poljoapotekama
To ti je Monosan.Nisam primijetio taj Maton kod nas..pogledaću po poljoapotekama
Lontrel je nepravedno zapostavljen. A odlican preparat.Mislim da bi lontrel rešio diviji grašak.
Jedna komponenta je organofosfatni insekticid, proveri da li na herbicidu pise da li se sme mesati sa istim (dosta cesto sam video da organofosfatni insekticidi nisu kompatibilni sa nekim herbicidima) ukoliko ne pise nista pozovi nekog zastitara i proveri za konkretnu kombinaciju.Kupio sam Kalifos super za pipu pa me interesuje može li se mešati sa herbicidima?
Ako kukuruz Jos nije izasao cepaj total a ako budes prskao kasnije drugo resenje I nemas od toga sto si napisao samo povecaj dozu nikosulfurona I na 1,5 litar ali nece ti ni to mnogo pomoci jer se ta trava tesko nisti u kukuruzuTrava je Oblica,Vlasulja kako je ko zove.
Uglavnom ako imas neki konstruktivni predlog bio bih zahvalan.