Кића
Član
MatonNevrijeme mi unistilo 5 ha suncokreta,pretanjirano i sad tu ide kukuruz. Nešta če sincokreta da preživi i pitanje je,da li će nikosav i intetmeco da ga spale ili sta da koristim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MatonNevrijeme mi unistilo 5 ha suncokreta,pretanjirano i sad tu ide kukuruz. Nešta če sincokreta da preživi i pitanje je,da li će nikosav i intetmeco da ga spale ili sta da koristim
PikNevrijeme mi unistilo 5 ha suncokreta,pretanjirano i sad tu ide kukuruz. Nešta če sincokreta da preživi i pitanje je,da li će nikosav i intetmeco da ga spale ili sta da koristim
Na crno ide merlin flex 0.4L (100g.a.m.), ili medeya 0.135KG (100g.a.m.) Ako se prska u fazi 2-3 lista onda ide 0.08KG medeya i preporuka je da se pojaca sa terbutilazinom (1-1.5L). Ovo sam nasao na sajtu agromarketaDa li je Medeya od ove godine na trzistu i ako nije da li je neko koristio prethodne godine pa da nam prenese oskustva? Sadrzi po deklaraciji 750g/l izoksafutola i to se preporucuje po hektaru a Merlin flex 240g/l a preporucena doza je 0.4l/ha a sadrzi i protektant koji Medeya ne poseduje.
Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
Ja sam sad prvi put radio sa adengom,dodao sam dikambe 0,4/h.kazu da nece da pokupi samonik suncokretDa li Adengo skida samonikli suncokret u dozi od 0.4L/ha, ili da dodam malo 2-4D ili Dikambe?
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
To vec ima smisla, hvala.Na crno ide merlin flex 0.4L (100g.a.m.), ili medeya 0.135KG (100g.a.m.) Ako se prska u fazi 2-3 lista onda ide 0.08KG medeya i preporuka je da se pojaca sa terbutilazinom (1-1.5L). Ovo sam nasao na sajtu agromarketa
Pisao je clan sale ratar 0.4ha dikambe i naravno prskati 4-5 list.Bećarr94 ne znam da li sam dobro bio propratio recepturu od člana Matić (a evo može i on da prokomentariše) nisam bio primetio da se dodaje Dikamba u Hirošimu. Znam da se sa Hirošimom prska do 5 lista a da dikamba ide baš do 5 lista i da neće biti nekog problema. Samo me interesuje ako se stavlja dikamba koj joj je doza u ovoj celoj kombinaciji.