smiljan123
Član
Evo opet pljusak traje već par minuta...da sam posejao vlažnije parcele već bi bilo kritično...ima koji su posejali krajem marta i još nije izašo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Al opet sto bi uzeo Calaris Pro, kada mozes da pomesas sam Mezotrion i Terbutilazin, koja je mnogo jeftinija kombinacija.Jebes posao ako treba Maton,Pik pa onda redovno.
Ko nema problem sa sirkom preterab saverujem da ide Calaris Pro 2.2l/ha bez predigre u 6 listu i cao.
Sto bi prskao onim Listego,Listego plus ako mozes Ikarus,Kvazar i slicne ?Al opet sto bi uzeo Calaris Pro, kada mozes da pomesas sam Mezotrion i Terbutilazin, koja je mnogo jeftinija kombinacija.
Ja sam radio sa običnim, a sad smo uzeli 21 komad tog flexa pa ćemo videti kakav je...Ja juce pazario Principal Flex,jel neko radio sa njim?
SkaitKoja je najjeftinija ili medju najjeftinijim kombinacija herbicida sa aktivnim materija iz Hirošime koktela? Sa čim vi radite?
Ja sam uzeoSkait
Talisman
Zeazin
Rimex
Koja je cena po stavkama?Ja sam uzeo
Skaut
Talisman
Rezon
Sorgum
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока