Skaut- 1320din 250mlKoja je cena po stavkama?
Talisman- 950din 1l
Rezon- 700din 1l
Sorgum- 1250din 100gr
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skaut- 1320din 250mlKoja je cena po stavkama?
Koliko je Medeya?Uzeo Medeyu da uradim u ranom postu kukuruze. Posle jos jednom ako bude trebalo sa Hirosimom
Gresis u malim dozama,0,7 nikosulfurona je malo I rimsulfuron je malo 33 grama250ml mezotriona = 1320 din.
0.7l nikosulfurona 0.7x950 ~ 700 din.
1l terbutilazina = 700 din.
33g rimsulfurona = 0.33 x 1250 ~ 400 din.
1320 + 700 + 700 + 400 = 3120 din.
Gde gresim ?
1600-700Koliko je Medeya?
Ne mogu da je nadjem. Gledao u Tomsinu, kada sam spomenuo, gleda žena u mene kao u tele...1600-700
Pa zar ne bi trebala Medeya da odradi to da se ne prska sa vise nicim?!Ja uzeo a sad vidim da preporucuju jos da se ubaci sa njom Terbis..mislio sam jeftinije proci a ako budem morao jos jednom prskati onda jebes to.Do sad Adengo i kad se prokultivira kasnije bude cista njiva.Uzeo Medeyu da uradim u ranom postu kukuruze. Posle jos jednom ako bude trebalo sa Hirosimom
Ako si pitao na Dumači ona ne zna šta ima u radnji. Ja tražio Biathlon a ona kaže da nema. Malo bacim pogled i vidim iza nje Biathlon.Ne mogu da je nadjem. Gledao u Tomsinu, kada sam spomenuo, gleda žena u mene kao u tele...
Ako pricamo o hirosima kombinaciji to su te doze, kod mene prosle godine to nije bilo malo, odradila je posao sasvim zadovoljavajuce.Gresis u malim dozama,0,7 nikosulfurona je malo I rimsulfuron je malo 33 grama
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Bas to. Svratio danas u Cerovac, Agrar Petrović. Oduševila me zena.Ako si pitao na Dumači ona ne zna šta ima u radnji. Ja tražio Biathlon a ona kaže da nema. Malo bacim pogled i vidim iza nje Biathlon.