Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pametni se ne daju bas tako lako zajebavatiDa zajebavamo pametne palo jutros 2-3 litre,navodno jos u toku dana neka kisa...preko gle cuda srema opet neke haos padavine oko 12h-13h najavljuju
Bas tako,ja cu ove godine u 3 listu da idem 2.4d i u petom hirosimu i to je to.Zbog tih svakakvih sirokolisnih korova koji krenu zajedno sa kukuruzom, u trecem listu je zakon 2,4 d, jeftin a dobar.
Kasnije u 5 - 6 listu resava se sve komplet pa bude ko na asfaltu!
Zavisi od toga koliko je zakorovljena parcela. Mozes slobodno ici i sa punom dozom od 0.8 l/haJe l dosta 0.5l 2.4d po 1ha?
Pa više da idem sa njim u 2-3listu pa korekciju sa Hirosimom...Zavisi od toga koliko je zakorovljena parcela. Mozes slobodno ici i sa punom dozom od 0.8 l/ha
Naj jeftiniji Maton, Velox…Koji 2,4d preparat koristite?
moze i rimsulfuron. medjutim ova kombinacija suvo i toplo nije dobro za hirosimuSto se tice sirka u kukuruzu, slazem se da ga treba resavati plodoredom. Ali ako vec dodje do toga da se mora reagovati, ja sam dobio recepturu od ljudi iz PSS Zrenjanin da treba ici sa:
-Nikolusfuron 1,5 l/ha
-Urea 2kg na 100 l vode
-okvasivac po uputstvu.
Tretman uraditi kada je sledecih 5-7 dana najavljeno suvo i toplo vreme.