Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sirak svakako neces ubiti u kukuruzu,bitno je da ga zaustaviSirak će doći sebi za 2 nedelje.
Zašto Mezatroina duplu dozu?
Je l ima kakvih posledica po kukuruz sa ovom kombinacijom, kako je delovala na korove? Nameravam sutra da prskam istom kombinacijom.Ja na hirosimu dodao jos 0,5 litra lodina na par parcela gde ima poponac vise ga nema...
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Ja sam prskao u 4 listu neki je bio u 5 nisam primetio niksta neobicno sada je vec presao 8 list.Je l ima kakvih posledica po kukuruz sa ovom kombinacijom, kako je delovala na korove? Nameravam sutra da prskam istom kombinacijom.
Послато са HTC 10 помоћу Тапатока
Nema potrebe za ovom dozom. Sto ne uradi sa 0.25 po ha nece ni sa 0.3 po kj. Selektivno je po kukuruz i jedna i druga opcija.Ide 0.25po jutru ja idem 0.3
korova bukvalno nema telefon mi je katastrofa, kamera izgrebana pa zato neslikam ali veruj mi na reč korove bukvalno spali, nezovu je džabe "hirošima"Je l ima kakvih posledica po kukuruz sa ovom kombinacijom, kako je delovala na korove? Nameravam sutra da prskam istom kombinacijom.
Послато са HTC 10 помоћу Тапатока
Slicno i kod mene. Izasao nov sirak i muharika. Od sirokolisnih nista. U desetom listu ne bih nista dirao, samo spartanje.Pojavio mise na jednoj parceli posle Mezitriona 0,25 nikosufurona 1lit i terbutilazina 0,6 lit sve po hektaru ponovo semenski sirak. Kukuruz je u desetom listu dalibi smeo ici Laudis i u kojoj dozi ili neka druga preporuka.
Jesu manje doze terbutilazina i nikosulfurona, ali i da je isao sa punom isto bi bilo jer mu je taj sirak kasnije niko.То су мале дозе колега ја идем 0,15Мезотрион 0,8тербутилазин и 40 грама Римсулфурон по јутру...И Нема проблема.
Moj lični rekord je baš sa ultra hibridom 7500 kg/lancuKo hoce kukuruz u monokulturi ili na zakorovljenim njivama mora ultra hibrid. Nisu rekordni al prosecni!
Laudis
Kasno za dikambu bilo. Terbutilazin sam koristio u crnom prskanju. Pu majku mu. Opasno me nervira.Pretece, sam mezotrion ne nosi ambroziju.
Moj lični rekord je baš sa ultra hibridom 7500 kg/lancu