Herbicidi u kukuruzu

0,25l/ha. ili 0,15l/kj.ako je Mezatroin 480 g/l.
Ako je 100g/l onda 1-1,2l/ha.

Ja na hirosimu dodao jos 0,5 litra lodina na par parcela gde ima poponac vise ga nema...

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Je l ima kakvih posledica po kukuruz sa ovom kombinacijom, kako je delovala na korove? Nameravam sutra da prskam istom kombinacijom.

Послато са HTC 10 помоћу Тапатока

Je l ima kakvih posledica po kukuruz sa ovom kombinacijom, kako je delovala na korove? Nameravam sutra da prskam istom kombinacijom.

Ja sam prskao u 4 listu neki je bio u 5 nisam primetio niksta neobicno sada je vec presao 8 list.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Ako pretekne ambrozija posle Mezotriona, šta nju dobro šiba? Biće kukuruz u 8 +listu. Treba mi bukvalno za ~50ak ari.

Pojavio mise na jednoj parceli posle Mezitriona 0,25 nikosufurona 1lit i terbutilazina 0,6 lit sve po hektaru ponovo semenski sirak. Kukuruz je u desetom listu dalibi smeo ici Laudis i u kojoj dozi ili neka druga preporuka.

korova bukvalno nema :haha: telefon mi je katastrofa, kamera izgrebana pa zato neslikam ali veruj mi na reč korove bukvalno spali, nezovu je džabe "hirošima"

Pojavio mise na jednoj parceli posle Mezitriona 0,25 nikosufurona 1lit i terbutilazina 0,6 lit sve po hektaru ponovo semenski sirak. Kukuruz je u desetom listu dalibi smeo ici Laudis i u kojoj dozi ili neka druga preporuka.
Slicno i kod mene. Izasao nov sirak i muharika. Od sirokolisnih nista. U desetom listu ne bih nista dirao, samo spartanje.

То су мале дозе колега ја идем 0,15Мезотрион 0,8тербутилазин и 40 грама Римсулфурон по јутру...И Нема проблема.
Jesu manje doze terbutilazina i nikosulfurona, ali i da je isao sa punom isto bi bilo jer mu je taj sirak kasnije niko.

Nazad
Vrh