Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skaut(puna doza) 1l sirana i 60g Rimexa i trend90. Pošto je dosta bilo sitnog sirka a nisam znao da l je rizoma ili seme, ali uglavnom mali je ispario.Čime si ovo prskao kad je ovako smlatilo palamidu?
Nije neka skupa varijanta i ipak ce ciniti svoje dok kukuruz ne dostigne 5-6 list.Nemaš potrebe za 2.4d.
Maticu ,do kog pera kukuruza moze ova kombinacija sa rimsulforonom????Ubaci i Rimsulfuron ali smanji doze.Nikosulfuron 0,7l ha i Rimsulfuron 30-40 gr/ha.
Maticu ,do kog pera kukuruza moze ova kombinacija sa rimsulforonom????
A jbga na svakoj drugoj strani teme ja msm da pise to.. Do 8..
Evo delovanje monsoon+mezatron sto sam spomenuo sa 100 lit/kj vode:Evo, sad čitam za monsoon preporuku sa njihovog sajta, piše od 150 do 400lit po hektaru. Dosta njih u mom okruženju radi sa “srednjom vrednošću” vode. Nebitno koji je preparat.
Ja mislim, ali, da proverim, nebitno je koliko ću vode da stavim? Može i 400 (gornja granica u preporuci), sve dok primeniš tačnu dozu hemije?
Nebitno o kom je preparatu reč i da li je prskanje “na crno” ili “na zeleno”.